Soulshock: Familien med i Danmark

Carsten lader ikke sin familie sidde hjemme i Los Angeles og kukkelure det næste par måneder

Carsten lader ikke sin familie sidde hjemme i Los Angeles og kukkelure det næste par måneder

Foto: DR

For den 40-årige ålborgenser Carsten "Soulshock" Schack er 16 år i Los Angeles , sin søn og sin gudesmukke kæreste fra Sydamerika ikke ensbetydende med, at han frasiger sig Danmark. Tværtimod.

Han har taget familien med hjem og installeret dem her i kulden.

- Både Maxee og Nikolaj elsker Danmark. Og det er dejligt at være lidt fra det mere overfladiske Californien, siger han.

De kommende næsten 3 måneder kommer han med garanti på alles læber og vil lære, hvordan det er TV-seerne vil elske at hade ham eller omvendt. Som "X Factor"-dommer vil han måske ikke blive rig, men så i alle tilfælde hvermandseje.

Men ligeså heftigt, hektisk og omflakkende et liv han har haft hidtil, så er han faldet til ro efter, han mødte sin kæreste Maxee, og de fik den nu 5-årige søn Nikolaj sammen. Og de er selvfølgelig taget med til København, hvor den lille familie har lejet en lejlighed i "X Fatctor"-tiden.

- Nu er vi faldet ned. Vi har fundet ro sammen, og det er fantastisk at være landet ordentligt. Jeg har set alt for mange, der ikke gør det, siger Soulshock til BT.

Kæresten Maxee er jævnaldrende med Soulshock, er sanger, og har med rimelig succes været med i trioen Brownstone. Hun er oprindeligt fra Guyana, er opvokset i regnskoven og flyttede som helt ung til USA, hvor hun blev signet af Michael Jacksons pladeselskab.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close