Nyheder5. april 2015

Se billedet: Soulshock takker for støtten

Det har været en meget hård tid for danskeren efter konens død.
Af af
Soulshock takker på twitter.
Soulshock takker på twitter.
 Foto: All Over
Det var en uhyggelig tragedie, der ramte, da Carsten "Soulshock" fandt sin kone Charmayne "Maxee" Williams i hjemmet. I en blodpøl efter at hun var faldet og havde skåret sig - og at hun døde på vej til hospitalet den 27. februar.

Siden har den danske producer og hans søn Nicolaj fået sagt farvel til deres elskede "Maxee", som blev begravet den 21. marts i Californien ved en stille begivenhed med familie og venner.

Maxee, Soulshock og Nicolaj i København. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b8a994b0a1b1488f8e5efe91046b6c3d.jpgDet har ikke været mange ord, der er kommet fra "Soulshock" - et enkelt interview om sagen hist og her, men nu viser han sig igen på twitter, hvor han endda smiler.

Han har lagt dette billede op sammen med teksten:

- Thank u friends for all your amazing support in these challenging times.. First time in years Soulshock & Karlin 2015 (Tak til vennerne for den vidunderlige støtte i disse svære tider… For første gang i årevis Soulshock og Karlin)

Thank u friends for all your amazing support in these challenging times.. First time in years Soulshock & Karlin 2015 pic.twitter.com/yZQZTTxahA

- Soulshock (@SoulshockLA) April 5, 2015
Sponsoreret indhold