Sonja Richter kræver hverken sex eller vaniljeis

Sex er ikke en livsnødvendighed, mener Sonja Richter

Sex er ikke en livsnødvendighed, mener Sonja Richter

Foto: All Over Press

43-årige Sonja Richter har rigeligt at se til. I øjeblikket er hun aktuel i biograffilmen Alle For Tre – og hun er også så småt i gang med at får karrieren flytte til Hollywood.

Men mand og børn er det aldrig blevet til for hende. Kærester har hun naturligvis haft, men aldrig i voldsomt lang tid af gangen. Og det passer hende egentlig fint.

Det fortæller hun til Femina i denne uge.

– I alt det her har der slet ikke været plads til noget kærlighedsliv, og det har heller ikke interesseret mig. Det er lidt underligt, men sådan har jeg haft det. Det er flere år siden, jeg sidst havde en kæreste, og jeg har ikke haft noget ønske om det. Der er så mange, der taler om det biologiske ur og den dér stress, når man er i min alder. Det har jeg slet ikke mærket, siger hun til ugebladet.

Heller ikke den fysiske del af et forhold er noget, hun mangler voldsomt. Hun giver ikke meget for, at sex skulle være en livsnødvendighed.

– Øh nej. Jeg SKAL ikke nødvendigvis have sex – ligesom jeg ikke nødvendigvis skal have vaniljeis. Det er ikke noget krav for mig og ikke sådan, at jeg ikke kan leve uden. Jeg har ikke haft trangen til bare at gå ud og få mig noget sex, og sådan tror jeg faktisk, der er rigtig mange kvinder, der har det. Vi siger det bare ikke højt, mener hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close