Sonja Richter: Hader dårlig sex

Skuespillerinden Sonja Richter kan ikke lokkes med sex. For hende er det \

Skuespillerinden Sonja Richter kan ikke lokkes med sex. For hende er det "hamrende uinteressant"

Foto: ALL OVERSkuespillerinden Sonja Richter, 39, har det svært med at være vokset op i et lille land med en konservativ forventning om, hvordan man bør leve sit liv. For eksempel at man skal have et sexliv for at have et liv.

Det afslører hun i et stort åbenhjertigt interview med denne uges FEMINA.

- Hvorfor er det blevet sådan, at man skal have et sexliv for at have et liv? Jeg synes, sex er skønt og dejligt, og jeg er ikke bange for det. Men jeg er faktisk ikke interesseret. Sex interesserer mig ikke dér, hvor jeg er i mit liv lige nu. Det kan være, det kommer tilbage. Det kan også være, det ikke gør. Sex er hamrende uinteressant, synes jeg. Det er simpelt hen så uvigtigt, siger Sonja Richter til damebladet.

Sonja Richter: Splitterravende nøgen

Sonja Richter understreger i interviewet, at dårlig sex er det værste.

Sonja Richter er vred

- Der er ikke noget værre end dårlig sex, siger Sonja Richter uden dog at gå i detaljer med, hvad dårlig sex er.

Sonja Richter er barnløs og single, og hun fortæller FEMINAs læsere, at hun aldrig nogensinde har følt sig så glad og fri som nu.

Men samtidig føler hun, at folks forventninger om at en kvinde i hendes alder har børn, presser hende… og det gør hende lidt vred. Men selv om Sonja Richter lige nu ikke har lysten til at blive mor, så vil hun ikke udelukke, at hun på et tidspunkt får børn:

- Det kan sagtens være. Men det ER lidt rystende, hvor meget kernefamilie der er gået i hele min generation. Jeg føler mig i den grad udenfor, siger Sonja Richter til FEMINA.

Sonja Richter: Voksede op med fri sex

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close