Nyheder26. maj 2012

Soluna Samay: Her er min kæreste

Når det om få timer går løs, støttes Grand Prix-stjernen af en helt speciel fyr
Soluna har haft sin kæreste med under hele opholdet i Baku
Soluna har haft sin kæreste med under hele opholdet i Baku
 Foto: All Over

En helt særlig fyr ser med fra sidelinjen, når Soluna Samay om få timer går på scenen for at kæmpe for de rød-hvide farver i finalen i Europæisk Melodi Grand Prix 2012.

Det er den 21-årige gademusikants trofaste kæreste. Han har hidtil holdt sig uden for rampelyset, mens kæresten til gengæld har fået masser af opmærksomhed i Aserbajdsjans hovedstad Baku, hvor Grand Prix-slaget står.

Læs også: MGP-vinderen Soluna: min mor grædt helt vildt

Men seoghør.dk kan dog fortælle, at Solunas kærlighed er den 27-årige Asbjørn Rømer Olsen, der stammer fra Bornholm. Han studerer til skolelærer i København og har dannet par med Soluna i fire år.

Læs også: Soluna Samay: Frygter nervøsitet

Asbjørn har været med under hele Solunas ophold i Baku for at støtte hende - selv om det ikke er meget, han har fået set til sin travle kæreste.
Men hun har nydt at have ham med.

- Det er godt, at jeg har en med, som jeg stoler 100 pct. på, og som jeg kan være helt afslappet sammen med, har Soluna sagt til BT.

Om ganske kort tid må Asbjørn sørge for at plante et solidt held-og-lykke-kys på sin kærestes læber og sende hende afsted helt til toppen i sangdysten.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d9177a57c62b40b99cb8ecd73ed080f4.jpg


Soluna og Asbjørn kysser løs (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold