Nyheder22. januar 2012

MGP-vinderen Soluna: Min mor græd helt vildt

Da sangerinden vandt, ringede hun straks til sine forældre, som var flere tusinde kilometer væk
Det var en noget overrasket Soluna, der nu kan kalde sig MGP-vinder
Det var en noget overrasket Soluna, der nu kan kalde sig MGP-vinder
 Foto: Dan Mariegaard

Der var spænding til det sidste, da vinderen af årets Melodi Grand Prix skulle kåres fredag aften. Og det kom som noget af et chok for mange, at det blev den 21-årige gademusikant Soluna Samay, der stak af med sejren med sangen "Should've known better".

Hun var også selv helt rundt på gulvet, men ringede straks til sin far og mor, som befandt sig omme på den anden side af jordkloden.

- Jeg ringede til mine forældre, da jeg havde vundet. De er i Guatemala, og min mor begyndte at græde helt vildt, fortæller en rørt Soluna til Seoghoer.dk.

Læs også: Frække Heidi vinder Melodi Grand Prix

Forældrene havde fulgt med i sangkonkurrencen gennem et web-cam og var ellevilde af glæde. Den unge musiker, der er enebarn, kontaktede bagefter resten af familien.

- Jeg ringede også til mine bedsteforældre i Tyskland, der aldrig har hørt mig synge. Så de var rigtig stolte, da jeg fortalte dem nyheden, siger Soluna, der virker en smule ydmyg efter sejren.

Heller ikke kæresten var ved hendes side i aftes. Han var nemlig på skiferie. Men det tager dog ikke glæden fra Soluna, der både er opvokset i Guatemala og på Bornholm. Hun havde nemlig sangskriverne Remee og Chief 1 ved sin side, da hun vandt over en tidligere X Factor-deltager og en tidligere Bog Brother-deltager.

Sponsoreret indhold