Nyheder9. november 2017

Sofie Linde om babyforberedelser: Vi mangler alt

X Factor-værten afslører, at parret kun har købt en enkelt sparkedragt og et skildpaddekostume til deres datter.
https://imgix.seoghoer.dk/sofie-linde.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der er ikke længe til, at Sofie Linde og Joakim Ingversen bliver forældre for første gang.

Men selv om man må formode, at parret skal købe alt ind fra ny, så er de ikke kommet så langt i baby-planlægingen. Det fortæller 27-årige Sofie Linde til DR.

Journalisten fra DR spørger Sofie, hvordan det med at få styr på det hele, inden hun har termin, hvortil Sofie svarer:

- Det går super dårligt.

Udadtil kan tv-parret virke som et powercouple, der har styr på det hele, men Sofie forsikrer, at det ikke er tilfældet.

- Vi har købt én sparkedragt og et skildpaddekostume indtil videre, så vi mangler alt. Men så er det godt, at der ikke er så langt tid tilbage. Vi er sådan nogle, der lige klarer det i sidste øjeblik, griner Sofie.

Til gengæld kunne noget tyde på, at 30-årige Joakim og Sofie planlægger, at deres datter, som skal hedde Trine, kommer til verden med power fra starten af.

- Trine er et powernavn, og man skal have lidt power med i kufferten, når man er den førstefødt, når man er pige, lyder det fra X Factor-værten.

Sofie Linde har termin, mens X Factor er igang, men hun håber dog på, at hun kan være på scenen under alle liveshows. Hvis det ikke er muligt, har DR dog gjort en back-up klar.

Sofie og Joakim blev kærester i 2015 og for et halvt år siden fortalte Sofie, at Joakim havde friet til hende. Nu er bryllupsplanerne skubbet lidt til side, da det unge par vist har nok at se til for tiden.

Se billeder af parret herunder:

Sofie Linde og Joakim Ingversen (billeder af dem sammen)

null

Sponsoreret indhold