Søren Malling og Jakob Oftebro med i ny actionpakket TV-serie

\

"Rig 45" får premiere på Viaplay til næste år.

Foto: Viaplay

Er man fan af TV-serier, så er der godt nyt.
 
Streamingtjenesten Viaplay bliver nemlig ved med at sætte nye, originale TV-serier i produktion. Netop nu er optagelserne til den ny action-thriller "Rig 45" i gang i Irland, det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.
 
Her kommer både danske og internationale skuespillere til at være på rollelisten. 
 
 
Blandt andet kommer Søren Malling og David Dencik til at være med i serien, hvor de har bærende roller i serien. Også norske Jakob Oftebro, der har kunnet ses i mange danske film og serier, er med på rollelisten. 
 
Viaplay fortsætter med at investere kraftigt i originale produktioner. I det nyeste projekt, "Rig 45", følger man en skræmt besætning, der er fanget med en morder på en norsk olieboreplatform i Nordsøen.
 
- Hvis det var en fodboldkamp, ville "Rig 45" gå direkte efter Golden Goal - og hvem ved, måske endda finalen, siger Søren Malling, der spiller Jens i serien til Viaplay. 
 
Serien er beskrevet som en hårdkogt action-thriller, der foregår midt i Nordsøen og med velkendte nordiske, irske og skotske skuespillere på rollelisten. 
 
Serien handler om Andrea, der spilles af Cathrine Walker, en tilsynsmand fra Benthos Oil,  som sendes ud til Rig 45 to dage før jul for at undersøge en dødsulykke. Da hun begynder at undersøge sagen, finder Andrea ud af, at besætningen ikke er meget for at tale med hende, og hun har svært ved at finde ud af hvad der i virkeligheden er sket.
 
Da bordeplatformen bliver ramt af en orkan, og alle former for kommunikation til fastlandet bliver afskåret, indser besætningen, at ulykken ikke bare er en fatal ulykke, men et mord, og de ved nu, at de er i reel fare.
 
Med en morder blandt dem bliver der stillet spørgsmålet – hvem er morderen?
 
I serien er der samlet nogle af Skandinaviens mest talentfulde skuespillere. Udover Danmarks egen Søren Malling og David Dencik kan filmentusiaster også se internationale skuespillere, såsom: Catherine Walker (Versailles, Critical), Garry Lewis (Outlander, Gangs of New York) og Lisa Henni (Snabba Cash, Fallet).
 

Masser af serier på vej fra Viaplay

Streamingtjenesten Viaplay har længe proklameret, at de vil lave mange flere egenproduktioner i fremtiden, og tidligere i november kunne de så løfte sløret for, at deres første danske egenproduktion er på vej

"FRIHEDEN", som serien kommer til at hedde, har Lars Ranthe og Lene Maria Christensen i hovedrollerne. 

Lene Maria Christensen er blandt andet kendt fra TV-serier som "Arvingerne" og "Lulu og Leon", mens Lars Ranthe har slået sine folder i "Badehotellet" og "Dicte". 

"FRIHEDEN" får ligesom "Rig 45" premiere til næste år. Viaplay har allerede haft stor succes med originalserierne "Okkuperet", "Hassel" og "ALEX". 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close