De skal spille hovedrollerne i ny dansk TV-serie

Lene Maria Christensen og Lars Ranthe har hovedrollerne i \

Lene Maria Christensen og Lars Ranthe har hovedrollerne i "FRIHEDEN", der får premiere til næste år.

Foto: Viaplay

Streamingtjenesten Viaplay har længe proklameret, at de vil lave mange flere danske egenproduktioner i fremtiden, og den første starter optagelser i næste uge.

"FRIHEDEN", som serien kommer til at hedde, får premiere i 2018, og den har Lars Ranthe og Lene Maria Christensen i hovedrollerne. 

Lene Maria Christensen er blandt andet kendt fra TV-serier som "Arvingerne" og "Lulu og Leon", mens Lars Ranthe har slået sine folder i "Badehotellet" og "Dicte". 

De to skuespillere spiller ægteparret Erik og Nina, der er tidligere storsvindlere, men som nu lever et trivielt og lovlydigt familieliv i en forstad til København. Altså lige indtil fortiden indhenter dem. 

Fra en fortid hvor de kunne svindle hvad som helst fra hvem som helst, og hvor millionerne rullede, er Erik og Ninas ægteskab i dag reduceret til en praktisk foranstaltning, hvor madpakker, realkreditlån og hækkeklip er hverdagen i parcelhuset i forstadskvarteret Friheden i Hvidovre. Lige indtil en bekendt fra fortiden dukker op med en plan og med en klemme på Erik og Nina, som de ikke kan slippe ud af. 
 
Den nye TV-serie starter optagelser den 13. november, og det bliver den første danske originalserie fra Viaplays hånd. Viaplay har allerede haft stor succes med originalserierne "Okkuperet", "Hassel" og "ALEX". 
 
Hos Viaplay har de store forventninger til "FRIHEDEN"
 
- Vi har store ambitioner med "FRIHEDEN", og den er helt klart én af vores større satsninger. Serien, der er baseret på en både sjov og relevant idé, tager fat i nogle samfundsmæssige udfordringer, sætter dem i en skarp og humoristisk kontekst og giver os noget, vi ikke har set før, siger Head of Originals for Viaplay, Nanna Mailand-Mercado.
 
"FRIHEDEN", der består af 10 afsnit, får premiere næste år eksklusivt på Viaplay i hele Norden og senere på TV3.
 
 
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close