Nyheder 17. januar 2018

Søren Huss fortæller om opkaldet om kærestens voldsomme død

Søren Huss fortæller i aften, om den skæbnesvangre dag i 2007, da hans kæreste blev dræbt i en højresvingsulykke
Foto: All Over Press

 

Sangeren Søren Huss mistede i 2007 sin kæreste Camilla i en højresvingsulykke.

I samme tragiske ulykke blev hans og Camillas lille datter, Ronja, livsfarligt kvæstet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søren Huss fortæller i aften i kulturmagasinet 'Gejst' om, hvordan han fik overbragt den forfærdelige besked, der ændrede hans liv for altid.

Han var i Stockholm med Sabia, og var lige ved at tjekke ind på et hotel, da hans manager ringede.

- Jeg fik at vide, at jeg skulle ringe til Valby Politi, siger Søren Huss i 'Gejst'.

- Så det var den måde, jeg fik det at vide på - det opkald alle frygter, siger Søren Huss om meddelelsen om, at en lastbil havde dræbt hans kæreste og kvæstet hans datter hjemme i København.

Søren Huss: - De mente, Ronja ville overleve

Politiet fortæller ham hvad der er sket, og så skal Søren Huss hjem.

- Jeg kommer hurtigt på en flyver. Jeg hastede til lufthavnen og fløj tilbage til Danmark og tog ud på Rigshospitalet, fortæller Søren Huss til 'Gejst'.

Hans lille datter på to år kæmpede for livet.

- Da jeg kommer er Ronja på operationsbordet, hun var på operationsbordet i otte timer, de mente hun overlevede, men det vidste jeg ikke, før jeg kom hjem, fortæller Søren Huss i det følelsesladede interview med Louise Wolff.

Søren Huss og Camilla og Ronja boede i København, hvor Camilla arbejdede som skolelærer, på ulykkestidspunktet.   Camilla var mandag den 17. december 2007 på vej over krydset ved Toftegårds Plads og Vigerslev Allé i Valby med toårige Ronja, som kørte på sin trehjulede cykel - på vej mod vuggestue.   Camilla skubbede forsigtigt Ronja over fodgængerovergangen og gik foroverbøjet for at passe på sin datter. Pludselig svingede en lastbil til højre og ramte dem begge.   Camilla blev mast under lastbilen og var dræbt på stedet, mens Ronja blev alvorligt kvæstet og blev kørt direkte til Rigshospitalets Traumecenter.   Et år efter ulykken flettede Søren Huss tilbage til fødebyen Nyborg, hvor han og Ronja, tæt på familien, flyttede ind i et byhus.   I 2010 udgav Søren Huss soloalbummet 'troen & ingen' der fungerede som hans musikalske bearbejdelse af den forfærdelige sorg.   Se et klip fra indslaget med Søren Huss herunder og hele indslaget i 'Gejst' på DR1 klokken 21.55 onsdag aften.
           

Sponsoreret indhold