Nyheder24. september 2017

Søren Huss: Klar til mere Saybia

Den 41-årige sanger har fokus på et nyt soloalbum om det sted, han er i sit liv nu, men han er frisk på at lave mere med sit gamle band
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren-huss.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Lige nu kan vi høre nogle af hans mange hits blive fortolket i TV2’s ”Toppen af poppen” – men inden længe kommer der igen ny musik fra Søren Huss.

Han er ved at lave sit kommende album, som har fået arbejdstitlen ”MidtlivsVisen” – et navn, der kan lede tankerne hen på en ”midtvejskrise”.

– Det er også en leg med det. Det er en fortælling fra det sted, hvor jeg er nu. Jeg er 41 år, så ifølge statistikkerne er jeg midt i livet. Det er en beretning med den udsigt, siger Søren Huss til SE og HØR.

Lyst til mere

Han blev for alvor kendt som forsanger i Saybia, der med hits som ”I surrender”, ”The Second You Sleep” og ”The Day After Tomorrow” opnåede stor succes. Søren er også frisk på at lave mere med succesbandet, men for tiden har solokarrieren dog førsteprioritet for stjernen.

– Lige nu laver jeg mit album og koncentrerer mig om det. De andre er faktisk i gang med at lave en plade med en anden sanger og sangskriver, fortæller Huss om Saybia-gutterne, der arbejder med sangeren Klaus Handsome.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/soeren-huss-1.jpg
 Foto: All Over
I den kommende udsendelse af ”Toppen af poppen” er det Søren Huss, som er hovedpersonen. (Foto: All Over)

Til trods for det kan danskerne dog godt se frem til mere musik fra Saybia, også med Søren Huss involveret.

– Jeg tænker, at vi går i gang igen på et tidspunkt, når lysten melder sig. Når jeg er færdig med det, jeg er i gang med nu, siger forsangeren.

Mistede kæresten

I december 2007 blev Søren Huss’ liv vendt op og ned. Hans kæreste Camilla Jørgensen mistede på tragisk vis livet i en højresvingsulykke, da hun ville krydse en fodgængerovergang i krydset Tof tegårds Plads og Vigerslev Allé i Valby sammen med parrets dengang toårige datter Ronja. Her blev de ramt af en lastbil, og Camilla Jørgensendøde på stedet, mens datteren slap med livet i behold.

Se det populære musikprogram "Toppen af Poppen hver søndag kl. 20.00 på TV 2.

Sponsoreret indhold