’Smed’ vandt prisen som ”rigtigt mandfolk”: Min taktik var bare at overleve

De ’Rigtige mænd’ skulle i aften servere øl for massevis af kvindfolk - og det var noget af en udfordring

De ’Rigtige mænd’ skulle i aften servere øl for massevis af kvindfolk - og det var noget af en udfordring

Foto: DRDer er ikke længe til, at de fem herlige håndværkere skal vise, at de er "rigtige mænd" og gennemføre en såkaldt XTERRA.

Derfor var der masser af anderledes udfordringer for de fem jyder i onsdagen femte og næstsidste afsnit af DRs seersucces 'Rigtige mænd'.

Søren 'Smed', Hammer, Jonas og Lindy skulle blandt andet konkurrere om at blive "det bedste stykke mandfolk" foran 143 skræppende kvinder på Kerteminde Havn.

Og med sit herlige humør og dejlige smil blev det Søren 'Smed', der løb med den fornemme titel - og dét til trods for, at den 43-årige håndværker fra Djursland ikke havde gjort sig mange tanker om taktik på forhånd:
De fire 'Rigtige mænd' til fest på Kerteminde Havn - Palle måtte udgå, da konen - med egne ord - var i gang med at kælve (Foto: DR)
Søren modtog denne finde diplom efter sin sejr på Kerteminde Havn - og selvfølgelig har diplomet fået plads i stuen (Foto: Privat)


- Min taktik var ren og skær at overleve. Simpelthen. Da vi stod ude foran teltet, der havde jeg sgu lyst til at hoppe i havnen og svømme hjem. Det ville jeg sagtens kunne klare. Men at skulle stå foran alle de kvindfolk, dér kan man bare ikke gøre noget, siger Søren 'Smed' til SE og HØR og tilføjer:

- At stå i shorts og slips og bar overkrop i en krop, jeg har været ked af i mange år, det var ikke rart. Du kan ikke gøre noget. Du kan ikke gemme dig. Aldrig har jeg da været så genert. Jeg havde lyst til at kravle i et musehus. Mine venner vil helt sikkert have sagt: hold kæft mand, han er ramt dér. Jeg anede jo ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv, siger Søren 'Smed' til SE og HØR.

Men kvinderne var altså vilde med den høje håndværker fra Djursland, og det væltede ind med rosende ord, mens han i lyntempo skænkede øl til de tørstende kvinder:

- De ting, kvinderne mest roste mig for, var min charme, at jeg var charmerende. Og så mit smil og mine øjne, der var 'ih og åhh'. Og jeg var sådan lidt: slap nu lige lidt af… det er jo bare mig. Sådan har jeg vist altid set ud, lyder det grinende fra Søren 'Smed', der tilmed kunne forlade Kerteminde Havn med et flot diplom.

- Nu står diplomet i min stue og pynter. Så kan jeg gå og blive i godt humør af at kigge på den, siger Søren 'Smed'.

Sidste afsnit sendes onsdag den 11. februar.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close