Søren Fauli køber sommerhus: Kongelig kasse

54-årige Søren Fauli blev for alvor folkeeje, da han medvirkede i ”Vild med dans” – her med dansepartneren, 39-årige Karina Frimodt.

54-årige Søren Fauli blev for alvor folkeeje, da han medvirkede i ”Vild med dans” – her med dansepartneren, 39-årige Karina Frimodt.

(Foto: Claus Poulsen)

Da dronningens veninde Susanne Heering for et par år siden solgte sit sommerhus i Tisvildeleje, havde kronprins Frederik og kron prinsesse Mary ikke længere mulighed for at holde sommerferie på en af ferie eldoradoets mest populære veje.

Men det har filminstruktøren Søren Fauli. Den 54-­årige reklamemand, kunstner og debattør har netop betalt 7,9 millioner kr. for huset, som ligger lige bag det, som igennem flere år var Mary og Frederiks foretrukne feriedomicil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sommerhuset ligger tæt på kysten og midt inde i Tisvildeleje by. (Foto: Boliga)

Der er ikke optaget nogen kreditforeningslån i forbindelse med købet, for den tidligere ”Vild med dans”­-yndling har penge nok.

Forrige år scorede han over 50 millioner kr. på at sælge aktier, som han havde erhvervet som medejer af Normal­-butikkerne.

Søren Faulis feriebolig er på 160 kvadratmeter og bygget i 1923. Den var sat til salg for 7,7 millioner kr., hvilket vidner om, at andre end Søren Fauli var interesserede i at købe det attraktive sommerhus.

Søren Fauli bor til daglig med familien i en Hellerup­-villa, som han i 2016 købte for 10,8 millioner kr.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close