Nyheder23. november 2017

Søren Fauli: Jeg er ked af det

Den farverige filminstruktør, som står bag Normal-butikkerne, tjente sidste år – hold fast – over 50 millioner kroner
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/soeren_fauli.jpg
 Foto: Aller Media
Historien om at Søren Fauli har tjent en formue på falske Pokémon-kort fik en kort levetid. Onsdag eftermiddag skrev SE og HØRs web - med Søren Fauli som kilde - at den farverige filminstruktør havde tjent en formue på at sælge falske Pokémon-kort, som han havde fået trykt i Litauen. Torsdag morgen ringede manden bag historien, Søren Fauli, dog igen til SE og HØR og beklagede. Hans fantasi var simpelthen løbet af med ham, da SE og HØR havde kontaktet ham for at høre om regnskabstallene i hans firma Dauli Film, som det seneste år har haft et overskud på over 51 mio. kr.
- Jeg kunne bare ikke lade være. Det er fordi, jeg kommer fra sådan en sjov og ballade-verden. Men det var en sjov historie, SE og HØR skrev. Jeg beklager, hvis jeg har sat nogen i forlegenhed, lød det fra den 54-årige reklamemand, filminstruktør og butiksejer, som i øvrigt holder meget af SE og HØR. Søren Faulis hvide løgn ændrer dog ikke ved det faktum, at tallene i regnskabet er sande:
  • Søren Fauli har scoret 52.245.765 kr. på finansielle indtægter .
  • Han hæver 5 mio. kr. i udbytte.
  • Formuen i Dauli Film er på 63,8 mio. kr.
- De 50 millioner er indtægter fra forskellige investeringer, jeg har foretaget, men jeg har ikke lyst til at gå så meget ind i dem, forklarer Søren Fauli.
Det er imidlertid ingen hemmelighed, at Fauli er aktionær i Normal-butikkerne, der sælger daglig-varer som f.eks. sæbe, tandpasta og hårbørster, og det er salget af aktier i Normal-butikkerne, der har sikret ham indtægten på de 50.486.055 kr., som er nævnt i regnskabet. Normal-butikkerne omsatte i 2016 for 665 mio. kr. Det er mere end en fordobling i forhold til 2015.
null

Sponsoreret indhold