Søren Fauli: Kæmper stadig med mors død

Danskerne kunne indtil forrige fredag følge 52-årige Søren Fauli i ”Vild med dans”, hvor han havde Karina Frimodt, 38, som læremester.

Danskerne kunne indtil forrige fredag følge 52-årige Søren Fauli i ”Vild med dans”, hvor han havde Karina Frimodt, 38, som læremester.

(Foto: All Over)

Filminstruktøren Søren Fauli mistede tidligere på året sin mor til den frygtelige sygdom KOL - en sygdom, der får de fleste til at ryste i bukserne, og lige nu lever 320.000 danskere med den frygtede lungesygdom.

Tabet af sin 85-årige mor ramte ham hårdt, og nu fortæller Søren Fauli, 52, om at have mistet kvinden, han elskede så højt.

– Jeg ved ikke rigtig, om jeg har reageret på det endnu. Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg, jeg lavede en masse overspringshandlinger, efter at hun døde, siger Søren Fauli.

– Vi købte nyt hus, og jeg sagde ja til ”Vild med dans”. Jeg kan godt være bange for, at min reaktion kommer senere, fortæller Søren Fauli ærligt til SE og HØR.

Hans mor Mona elskede at danse og synge. Men da KOL tog magten over hende, gik hun mere og mere i stå. Noget, de fleste patienter oplever.

– Hendes sidste tid var meget hård. Hver eneste gang jeg forlod hende, sagde jeg, at jeg elskede hende, siger han.

Det plejede jeg aldrig at gøre før. Men det var vigtigt, at hun vidste det, fortsætter han.

Hun var træt af at kæmpe, og det var først til sidst, at jeg forstod det. Hun ville have morfin og dø, fortæller Søren Fauli.

Læs hele interviewet med Søren Fauli i denne uges SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close