Nyheder19. januar 2016

Netflix lover: Snart kan du se ALT vores indhold

Giganten Netflix lover dig mange flere serier og film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9.42-62906069_1.jpg
 (Foto: All Over)

Streaming-giganten Netflix har mere end 70 millioner abonnenter i over 190 lande. Hvert land har adgang til forskelligt indhold. I Danmark kan vi eksempelvis ikke se det samme som amerikanske Netflix-kunder. Det er firmaet i fuld gang med at gøre op med, skriver DR.

- Vi er i gang med at lave globale licenser for alt vores indhold, siger stifter af og direktør for Netflix, Reed Hastings, ifølge DR.

Hidtil har man kunne omgå indholdsbegrænsningerne ved at bruge en såkaldt VPN-forbindelse, der får Netflix til at tro at man befinder sig i et andet land. Før de globale licenser kan komme på plads, skal der blokeres for VPN-forbindelserne, fortæller direktøren.

- Vi har stor forståelse for folk, der bruger vpn, fordi de gerne vil betale for at få adgang til kvalitetsindhold, men for at få vores globale licenser på plads, må vi i første omgang blokere for VPN-trafik, siger han.

I Danmark koster det billigste Netflix-abonnement 79 kroner om måneden. I USA slipper man med otte dollars om måneden, hvilket svarer til 55 kroner.

Herunder kan du se traileren for 4. sæson af Netflix kult-serien 'House of Cards'

https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_2_2.png

Sponsoreret indhold