Hollywood18. januar 2016

"Orange is the new black" vender tilbage: Her er premieredatoen

Netflix har netop løftet sløret for, hvornår "Orange is the new black" vender tilbage med sæson fire. Og vi kan nærmest ikke vente

Orange is the new Black: Se deres vilde forvandling

Hvis du også sidder og synes, at det er lidt lang tid siden, at du sidst fik lov til at se nye afsnit af "Orange is the new black", så er der faktisk en god grund til det.

For når fængselsserien om Piper, Red, Taystee, Boo og alle de andre indsatte vender tilbage senere på året, så kommer det til at være hele 371 dage siden, vi sidst fik lov til at se nye afsnit af den ekstremt sjove Netflix-serie.

Streaming-giganten har nemlig løftet sløret for premieredatoen på seriens fjerde sæson, og vi skal helt frem til 17. juni, før vi igen får lov til at komme inden for murene i Litchfield-fængslet.

Indtil videre er der ikke sluppet mange detaljer ud om den kommende sæson, men Tasha Jefferson, der spiller Taystee i serien, har dog løftet en lille smule af sløret for, hvad vi kan forvente.

- Denne her sæson kommer til at blive episk. Det er en af de bedste sæsoner, de har skrevet indtil videre. Der kommer til at være overraskelser, der kommer til at rive dig over, fortalte hun i efteråret i et interview med Vogue.

Man må håbe, at Tasha Jefferson har ret i, hvad hun siger. Vi glæder os i hvert fald til at se, hvad den nye sæson af "Orange is the new black" har at byde på, når den rammer Netflix 17. juni.

Hvis du skal have stillet lidt af din "OITNB"-sult, så kig med i galleriet, hvor du kan se, hvordan alle stjernerne ser ud, når de ikke er i fangedragt.

Sponsoreret indhold