Nyheder3. maj 2013

Michael Maze: På bar med realitystjerner i Alanya

Den skadede bordtennisspiller rekreerede på Crazy Horse med to vilde paradise-fyre i Tyrkiets partymekka
Michael Maze er på rekreation i Tyrkiet. Hvis fest med realityfolk ellers kan betegnes således.
Michael Maze er på rekreation i Tyrkiet. Hvis fest med realityfolk ellers kan betegnes således.
 Foto: All Over

"Der er lagt op til en vanvittig aften/nat her i Alanya med et hold tørstige gutter :-) - sammen med Frederik Lilja og 3 andre her: Crazy Horse Restaurant & Bar".

Således skrev "Paradise Hotel"-deltageren Michael Lange i går aftes fra sin ferieresidens i Alanya, hvor han for tiden er indkvarteret i det mondæne Oasis Club og fester med den dobbelte "Paradise Hotel"-vinder Frederik Lilja.

Og blandt de "3 andre", som der står i Facebook-updaten, var bordtennisspilleren og kvindebedåreren Michael Maze, der for tiden er skadet.

Michael Maze: Kysser løs

Og den hotte sportsmand mener åbenbart, han bedst rekreerer på party- og danskerstedet Crazy Horse lige i midten af den pulserende del af Alanya i Tyrkiet.

Faktisk er det tvivlsomt, om han nogensinde kommer tilbage på eliteplan. Michael Maze fik to hofteoperationer i december og januar på grund af bruskproblemer, og lægerne vil ikke love Maze, at han kan vende tilbage på topplan.

- Jeg har fået at vide af lægerne at: "nu er det lavet, pas din genoptræning, og så skal du måske gå i kirke og bede en bøn." Så ved man godt, at der ikke er en garanti for at man bliver 100 procent klar igen, sagde Michael Maze til tv2.dk for nylig.

Frederik Lija og Lines hede kysseri

Sponsoreret indhold