Nyheder25. januar 2017

Slægtsforsker: Trump er i familie med Margrethe

Den skulle være god nok: Amerikas første orange præsident er i familie med både Christian den første og vores nuværende dronning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/trump_margrethe.jpg
 Foto: All Over Press - Collage: SE og HØR

Mange laver jokes med, at farven på Donald Trumps ansigt er lidt mere orange end de fleste mennesker. Og visse grøntsager.

Men nu viser det sig, at der også er farveforskelle at spore i blodet.

Der er nemlig ganske svage toner af blåt i det, da milliardæren langt, langt ude er i familie med både den danske, den svenske og den norske kongeslægt.

Det fortæller en islandsk slægtsforsker til det islandske medie Icelandmonitor

Den danske kong Christian den første, der i en årrække i slutningen af 14-hundredetallet var konge af både Danmark, Sverige og Norge er nemlig – og hold nu fast - tip-tip-tip- tip-tip- tip-tip- tip-tip- tip-tip- tip-tip- tip-tip- tipoldefar til præsidenten. Det er 16 tip’er, hvis du ikke selv gider at tælle.

Og hvis man ikke lige er så pernitten med hvem, der var lovformeligt gift op igennem de næste seks århundreder, så kan man faktisk også trække en linje til vores egen nuværende dronning, Margrethe.

Derudover skulle Trump også være i familie med den islandske præsident (og i virkeligheden langt de fleste islændinge, der jo mere eller mindre er i familie med hinanden ret langt ude).

Redaktionen understreger i øvrigt, at der her skulle være tale om almindelige fakta og ikke ’Alternative fakta’...

Så hvem ved – det kan være, at Dronningen på et tidspunkt skal have grandfætter Donald over dammen og til middag.

Du kan se hele det laaaaaange stamtræ på den islandske hjemmeside HER

Vilde facts om Donald Trump

Sponsoreret indhold