Hollywood3. januar 2017

Charlie Sheen vil skubbe Trump af tronen

Den amerikanske skuespiller Charlie Sheen vil vinde over Trump ved præsidentvalget i 2020.
https://imgix.seoghoer.dk/media/bf8d38b063ef49acabce24de39044543.jpg

I november blev forretningsmogulen og realitystjernen Donald Trump valgt til at blive USA's kommende præsident, og det er faldet mange amerikanere for brystet.

Blandt dem er "Two and a Half Men"-stjernen Charlie Sheen, der af flere omgange har langet ud efter USA's kommende præsident på Twitter.

Senest har han lavet et opråb til Ted Cruz, der var blandt de republikanske kandidater, der kæmpede mod Donald Trump om at blive opstillet som præsidentkandidat.

- Kom så, Ted Cruz, om fire år kan vi vælte ham, skriver Charlie Sheen på Twitter og fortsætter:

- Du medbringer det formidable, og jeg medbringer sejren, skriver den skandaløse skuespiller under hashtagget SheenCruz2020, som er et udtryk for, at de to skulle stille op til valget med Charlie Sheen som præsidentkandidat og Ted Cruz som vicepræsidentkandidat til det næste amerikanske valg i 2020.

Sammen med tweetet har Charlie Sheen også delt et billede af sig selv og Ted Cruz foran det amerikanske flag.

Ted Cruz har svaret skuespilleren:

- Jeg er glad for at se, at Charlie Sheen omfavner de konservative principper, men USA har lige afvist endnu et politisk dynasti, skriver Ted Cruz på Twitter sammen med et billede af skuespillerens far, Martin Sheen, fra han var med i dramaserien Præsidentens Mænd, der foregik i Det Hvide Hus.

Blot få dage forinden havde Charlie Sheen skrevet på Twitter:

- Kære Gud, tag Trump næste gang, tag Trump næste gang, som reaktion på de mange kendisdødsfald, herunder George Michael, Carrie Fisher og Debbie Reynolds, der skete i de allersidste dage af 2016.

/ritzau/FOKUS

Se vilde facts om Donald Trump i galleriet herunder:

Vilde facts om Donald Trump

Sponsoreret indhold