Nyheder26. marts 2018

Peter Madsens elskerinde: Skulle på tur i ubåden dagen efter drabet

Det var planlagt, at elskerinden skulle med ud i ubåden med Peter Madsen dagen efter, han var sejlet ud med Kim Wall
https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Mandag er endnu en retsdag i sagen mod 47-årige Peter Madsen.

Der har været indkaldt flere vidner, som hele dagen har fortalt om deres forhold til Peter Madsen, eller hvad de har oplevet i forbindelse med 10. august 2017.

Deriblandt har Peter Madsens veninde og elskerinde Deidre King været i vidnestolen og fortalt om deres forhold og hendes opfattelse af ubådsmageren.

- Vi talte om seksuelle fantasier, men det var aldrig af voldelig karakter. Det var allerhøjest bind for øjnene, fortæller hun i retten og kalder ham et "helt igennem kærligt, empatisk menneske".

Deidre har aldrig været med ude at sejle i Peter Madsens ubåd UC3 Nautilus, men de havde planlagt en tur sammen i ubåden 11. august - samme dag, som Peter Madsen blev reddet i land, efter ubåden sank.

- Jeg blev vækket med ordene: Ditte, de er alle døde! Du skal ikke ud og sejle! Det var min søster, der kom og rev og flåede i mig. Jeg tænkte, det var da en dårlig joke. Og så tændte jeg for fjernsynet, og så kunne jeg se, at han var væk. Og så blev jeg bange, fortæller Deidre mandag i retten om 11. august sidste år, hvor Peter Madsen og Deidre King havde planlagt en erotisk tur i ubåden.

Deidre King går ofte under navnet Ditte. Det blev hun kaldt af Peter Madsen og tilsyneladende også af sin søster.

Deidre har kendt Peter Madsen i 12-14 år og beskriver, at hun føler, at de har kendt hinanden i et helt liv.

Hun forklarer, at Peter fortalte hende, at han havde "mørke tanker", men at det aldrig gik udover nogen.

- Altså noget mørkt i selve fantasierne. Peter er ikke voldelig og vil ikke slå på folk. Peter fortalte mig, at han engang blev bedt om at give én en lussing. Det er det, fortæller Deidre King.

De har også sammen delt nogle vilde fantasier.

- Han var så farverig i sit sprog. Vi havde enormt meget leg omkring alting. Vi forestillede os al muligt. Skal vi ikke røve Nationalbanken i ubåden? Sådan nogle ting kunne vi sidde og snakke om, fortæller hun i retten.

Da Deidre er færdig med at vidne i retten, sender hun et hjerte formet med hænderne til Peter Madsen. Han sender et tilbage og giver tegn til, at hun skal skrive til ham.

Retssagen mod Peter Madsen fortsætter tirsdag og onsdag inden påske.

Sponsoreret indhold