Nyheder27. maj 2014

Skuffet Kasper ude af Paradise: Forstår ikke Lauras beslutning

Laura tog Ræven med i faldet
Af af
Kasper er ude af Paradise Hotel - lige før finalen torsdag
Kasper er ude af Paradise Hotel - lige før finalen torsdag
 Foto: Peter Grosen
Det blev et kort Paradise-comeback for Kasper 'Ræven' Birch.

Sidste uge tjekkede han ind på det festlige hotel efter et kort exit, men allerede i går aftes måtte han pakke sin kuffert og rejse hjem, efter hans tidligere allierede Laura røg hjem - og tog Ræven med sig i faldet.

Og Kasper forstår ikke, hvorfor Laura valgte at ofre ham - og slet ikke midt i finaleugen:

LÆS OGSÅ: Slut med flirt og sex: Ræven er smidt hjem

- Jeg er overrasket over beslutningen. Jeg siger selv til hende, at hun er den mest værdige spiller, og jeg ikke ville kunne smide hende ud endnu. Jeg synes, det er meningsløst, siger Kasper Birch til Realityportalen.dk og tilføjer, at han kalder hendes beslutning for 'følelseskold'.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d91dc10223624f238a8415886e59e7a7.jpgCharmøren Kasper fik ikke mulighed for at dyste i finalen (Foto: Peter Grosen)


Laura valgte at smide Ræven hjem, fordi hun hellere så Malte i Paradise-finalen, som finder sted torsdag. Men at smide Ræven hjem var en dum beslutning; i hvert fald hvis man spørger Ræven selv:

- Hun skulle have valgt Sandy, fordi Martin og Malte så kunne spille sammen. Det er de to, som snakker bedst sammen på hotellet, siger han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Chok! Paradiso vælger selv at forlade hotellet

Kasper Birch tjekkede første gang ind på det idylliske hotel i Mexico i afsnit ét - og blev hurtigt kendt som en pigeglad mand, der ikke gik af vejen for at dyrke hed lagengymnastik som den første på hotellet - det var sammen med partneren Laura.

I midten af marts blev Paradise-eventyret sat på pause for 22-årige Kasper Birch. Han blev smidt ud af det idylliske hotel, efter han havde fejlet en mission. Han fik så en chance mere, da han tjekkede ind igen sidste uge. Men i går sluttede festen altså så for alvor.

Sponsoreret indhold