Nyheder 2. januar 2017

Skuespiller høvler ministres taffel-kjoler: - Gik som bovlamme køer

Skuespiller Kirsten Norholt var ikke tilfreds med den måde, som de kvindelige ministre bar deres kjoler på til dronningens nytårstaffel 1. januar. - Når man nu betaler 15-20.000 for en pragtfuld kjole, bør man eddermame osse kunne føre sig i den! Samtlige damer til vor Dronnings aften gik som bovlamme køer, slaskede sig vej fra bil til fin sal, uden antydning af gracie, ynde, erotik eller stamina, lyder kritikken blandt andet
Foto: All Over

De havde fundet deres smukkeste kjoler frem. Makeuppen og håret sad fejlfrit, og kameraerne blitzede, da de ankom på den røde løber.

Ja… vi kan roligt sige, at rammerne i den grad var sat, da ministrene søndag aften ankom til det traditionsrige taffel på Amalienborg i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ikke alle synes, at de kvindelige ministre klarede opgaven til UG.

Faktisk var skuespiller Kirsten Norholt så forarget over dét, hun så, at hun efterfølgende fløj til tasterne og skrev en længere opdatering på Facebook.

Her rettede hun særligt en kritik mod ministeren for offentlig innovation, Sophie Løhde (V).

- Sophie, man har IKKE trusser på under en corsagekjole, slet, slet ikke trusser, der skærer een over, så man kommer til at tænke på en rullepølse?!, skrev skuespilleren på Facebook.

Sophie Løhde er en af de ministre, der har fået skarp kritik af Kirsten Norholt. Se flere fotos i bunden af artiklen. Foto: All Over

De hårde ord var dog langt fra kun rettet mod Sophie Løhde. Også de andre kvindelige ministre fik høvl for deres fremtoning på årets første dag:

- Når man nu betaler 15-20.000,- for en pragtfuld kjole, bør man eddermame osse kunne føre sig i den! Samtlige damer til vor Dronnings aften gik som bovlamme køer, slaskede sig vej fra bil til fin sal, uden antydning af gracie, ynde, erotik eller stamina, skrev Kirsten Norholt også i sin Facebook-svada.

- Det var vansmægtende uskønt! Ret jeres sammenfaldne rygge og tænk på skulderbladene, ind mod midten med dem... jeres mange tusinde kroner til kjoler er spildt, for I kan ikke bære dem, blonder, taft eller silke, nej. Og: man samler sit slæb, når man bevæger sig op og ned ad trapper, medmindre man er Mary og Dronningen, for DE kan, de VED hvordan, men I andre... ak og ve, tilbage til jeres skidne kontorer og jeans og grimme trøjer. Just saying!

- Det er skammeligt for de fine skræddere, der har forarbejdet jeres rober, der fortjente en anderledes, elegant skæbne end den, I præsenterede i aften.

Du kan se alle kjolerne i galleriet herunder:

Dronningens nytårstaffel 2017

Sponsoreret indhold