Skuddrab får DR til at aflyse optagelser

Nedim Yasar, th., var vært på programmet \

Nedim Yasar, th., var vært på programmet "Politiradio".

Foto: Radio 24Syv

Radioværten Nedim Yasar blev i går skudt i forbindelse med sin bogreception for den nye bog "Rødder - En gangsters udvej".

Tidligere i dag bekræftede Københavns Politi i en pressemeddelelse, at radioværten er afgået ved døden, som følger af skudattentatet. 

Men det er ikke kun Radio 24syv, der er pårviket af Nedims alt for tidlige død. 

Nedim Yasar havde fået en rolle som bandeleder i tredje sæson af DR-serien "Bedrag", der første gang blev vist på DR i 2016.

Efter dødsfaldet har DR valgt at aflyse optagelserne. 

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg og holdet bag 'Bedrag III' er naturligvis meget mærket af situationen, og vores tanker går lige nu til både Nedim og hans pårørende. Grundet situationen og med stor medfølelse for alle aflyser vi optagelserne resten af dagen," skriver DR's dramachef, Christian Rank, i en mail til Ekstra Bladet.

Fortid som bandeleder

Nedim Yasar har en fortid som bandeleder i Los Guerreros, og den nu afdøde vært har været igennem et bandeexitprogram.

Det skrev Københavns politi tidligere i en pressemeddelelse.  

"Den 31-årige er kendt af politiet som tidligere bandemedlem og har tidligere været del af et bandeexitprogram. I august 2017 rettede han henvendelse til det lokale politi og oplyste, at han havde været forsøgt overfaldet. Dette førte til, at han fik en alarmtelefon. Denne havde han ikke med i forbindelse med skudattentatet," skrev Københavns Politi i en pressemeddelelse, da de bekræftede dødsfaldet.

Nedim Yasar blev 31 år.  

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close