Nyheder27. april 2017

Skruk Christiane drømmer om flere børn

Tv-vært og iværksætter Christiane Schaumburg-Müller drømmer om en hel søskendeflok til sønnen Constantin
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wsd1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

På de sociale medier ser hun ud til at klare livet som mor til perfektion, men hvordan Christiane Schaumburg-Müllers tilværelse ser ud bag facaden, holder tv-værtinden normalt for sig selv.

Onsdag aften kunne fans og nysgerrige danskere dog få lov til at komme lidt tættere på den blonde iværksætter, da Christiane Schaumburg-Müller gik live på Facebook for sit livsstilsmedie ChriChri.

Under temaet "at blive mor" kunne interesserede stille spørgsmål direkte til "Vild med dans"-værten, som svarede så ærligt, hun kunne.

I videoen afslørede Christiane Schaumburg-Müller blandt andet, at hun og rapperen Liam O'Connor, der blev forældre til sønnen Constantin i september 2016, drømmer om flere børn i fremtiden.

- Det vil jeg vildt gerne. Jeg kommer selv ud af en søskendeflok, og jeg synes, den største gave, jeg kan give min søn, er søskende, fortæller hun i videoen.

- Liam havde håbet på irske tvillinger - altså børn, hvor der kun er et år imellem. Det kommer ikke til at ske, for den tid er gået. Men vi vil gerne have tre børn, tilføjer hun.

Tv-værtinden blev mor som 34-årig, og tilsyneladende blev hun ikke gravid i første hug.

- Jeg er jo lidt oppe i årene, så let har det i hvert fald ikke været, lød svaret fra Christiane Schaumburg-Müller, da hun blev spurgt ind til sin graviditet.

"2900 Hapiness"-skuespillerinden fik derudover fortalt, at hun ikke ammer, at hun har en barnepige til at hjælpe sig i hverdagen, og at hun ikke har ændret sig synderligt, efter at hun er blevet mor.

Se hele Christiane Schaumburg-Müllers livevideo her:

I galleriet herunder kan du se flere billeder af Christiane:

Christiane Schaumburg-Müller 13092016

Sponsoreret indhold