Nyheder15. januar 2017

Christiane Schaumburg-Müller tog 22 kilo på

Christiane Schaumburg-Müller var bange for, at hun aldrig ville smide kiloene igen efter fødslen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/wsd1.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det er snart fire måneder siden, at Christiane og L.O.C. blev forældre til den yderst hemmeligholdte Constantin.

Og selv om det har set ud til, at Christiane har holdt sin flotte figur, har det ikke helt været tilfældet. Faktisk tog hun hele 22 kilo på under sin graviditet, og blot i den sidste uge tog hun hele syv kilo på.

– Det gik virkelig stærkt, og jeg frygtede virkelig, at kiloene ikke ville forsvinde igen, fortæller hun til ALT for damerne.

Til sidst kunne hun ikke identificere sig med det spejlbillede, hun så, så hun forsøgte at holde sig væk fra offentlige arrangementer for ikke få foreviget sit udseende.

Hun blev blandt andet væk fra modeugen i august, fordi hun kun ville have joggingtøj på. Men heldigvis bestod de mange overflødige kilo primært af væske, og lang tid efter fødslen havde hun stadig vand i hænder og fødder.

Men to uger efter at hun havde født, havde hun tabt 20 kilo og manglede derfor kun to for at være tilbage på sin normale vægt.

– Og det er forsvundet bare ved at svede og tisse. Jeg kunne tage mit nattøj og smide det på klinkegulvet ude på badeværelset, og så sagde det ”Klask!”, fortæller Christiane om sin sved.

På en enkelt nat havde hun tabt to kilo, da hun vågnede dagen efter og gik op på vægten. Hvis hun fik mulighed for at få en enkelt times søvn, lige efter at Constantin var blevet født, kunne hun vågne gennemblødt af sved.

– Jeg kalder det tis-og-sved-kuren, siger hun.

Se billeder af Christiane og L.O.C. i galleriet herunder:

Christiane og L.O.C.

Sponsoreret indhold