Nyheder27. december 2017

Skønne billeder: Ole Henriksens Hollywood-jul

Cremekongen Ole Henriksen og hans mand Laurence ser tilbage på et år, der stod i kærlighedens tegn. Men de må se langt efter en hvid jul i Beverly Hills.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ole-henriksen-00.jpg
 (Foto: Jacob Heinel, René Schütze)

Selv om termometeret viser 30 grader, er det ikke svært at komme i julestemning, når man er i selskab med altid glade Ole Henriksen.

2016 har nemlig i den grad været et år, der har stået i kærlighedens tegn.

I september havde musicalkoncerterne ”I Love It!”-premiere på Musikkens Hus i Aalborg, og det var en helt unik oplevelse for 66-årige Ole og Laurence på 58 år, der har dannet par i 33 år – otte af dem som ægtefolk.

– Det var virkelig noget, der satte gang i følelserne. At se og høre hele sit liv opført på scenen – og min kærlighedshistorie med Laurence – var en oplevelse, vi aldrig glemmer. Det var meget, meget smukt, og vi blev helt forelskede på ny af at høre de smukke sange, siger Ole, da SE og HØR møder ham til juleshopping foran hjemmet i Beverly Hills.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/ole-henriksen-4.jpg
 Foto: Jacob Heinel

Soltaget er nede, for det er stadig sommer i Sydcalifornien.

https://imgix.seoghoer.dk/ole-henriksen-3.jpg
 Foto: Jacob Heinel
Det kan godt være, det er varmt, men julestemningen hersker i Beverly Hills.

Hed jul

De fejrer jul i Californien, og det føles en smule anderledes i år. Normalt plejer det at regne i december, men i år har vejret taget en uventet drejning. Et ekstremt stædigt højtryk har sendt vinden i den farlige nordøstlige retning, der betyder knastørre Santa Ana-vinde og uhørt høje temperaturer. Og det har givet skovbrande, der er ude af kontrol.

Men Ole og Laurence kan alligevel finde julestemningen, som de lige har oplevet i København.

– Vi elsker at være i Danmark op til jul. Stemningen er så hyggelig. Vi er så forkælede, at vi bor på D’Angleterre, og der er julestemningen jo altid helt i top. Og Laurence har virkelig været glad for at være i Danmark i år, og det glæder mig så meget. Vi er jo kommet i Danmark gennem så mange år, men i år følte han sig meget mere hjemme. Som om han hører til der nu. Så da han pludselig kom og sagde til mig, at han gerne ville finde en lejlighed i København, blev jeg så lykkelig. Jeg er jo dansker i hjertet, selv om jeg har så mange år på bagen i USA, fortæller Ole.

Derfor brugte parret tiden på at se på lejligheder i København.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/ole-henriksen-1.jpg
 Foto: Jacob Heinel

Parret elsker at tage på Farmer’s Market i Beverly Hills. Her køber de lokale grøntsager og bær. To essentielle ting i den sunde cremekonges kost.

https://imgix.seoghoer.dk/ole-henriksen_0.jpg
 Foto: Jacob Heinel
Efter en lang shoppingdag ånder parret ud på terrassen foran ”Pretty Woman”-hotellet Beverly Wilshire.

(Alle foto: Jacob Heinel)

Dansk jul

– Jeg nåede også til Nordjylland at se min familie. Og lige nu skal der købes julegaver, som skal sendes til Danmark. Jeg er altid meget omhyggelig med vores julegaveindkøb. Ligesom Laurence er med vores julekort. Vi sender 28 individuelle julekort til forretningsforbindelser, venner og familie – alle med personligt indhold, fortæller Ole.

Selve juleaften bliver holdt med vennerne Chuck og Ryan i år hjemme hos Ole og Laurence. Siden begyndelsen på Ole og Laurences forhold i starten af 1980’erne har de fejret julen den 24., selv om amerikanerne traditionelt først fejrer den den 25. december.

– Den 24. er en meget hyggelig dag for os. Vi går ture, og så spiser vi julemiddag tidligt på aftenen og udveksler gaver – præcis som i Danmark, fortæller Ole.

Men inden juleaften har Ole travlt. Som frontfigur for sit globale hudplejebrand har han en meget travl måned. Der skal sælges cremer, som skal under juletræer i hele verden. Så først når det bliver den 23., sænker julefreden sig i Beverly Hills.

Denne jul bliver dog også en smule trist. I foråret døde Laurences mor Mary Ellen, og Laurence har nu ingen levende forældre.

– Det var trist for mig. Selv om hun var syg, og hun fik fred, er det underligt at skulle gå igennem julen uden at besøge hende. Det føles stadig underligt, at hun ikke er her mere, siger Laurence til SE og HØR i Los Angeles.

Læs om Oles lejlighedsjagt og nytårsforsætter i næste uges SE og HØR.

Sponsoreret indhold