Nyheder8. oktober 2017

Ole Henriksen og manden afslører: Vi flytter til København

Cremekongen Ole Henriksen afslører, at han og ægtemanden Laurence planlægger at købe en lejlighed i København. På den måde kan de tilbringe halvdelen af året i Los Angeles og den anden halvdel af året i Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/ole-henriksen.jpg
 Foto: René Schütze)

De sidste mange år har han levet en succesfuld tilværelse i Los Angeles. Men om et par år bliver det ikke utænkeligt, at du støder ind i den smilende cremekonge Ole Henriksen i de københavnske gader.

66-årige Ole og hans 58-årige ægtemand Laurence planlægger nemlig at købe en lejlighed i hjertet af København.

Det afslørede den smilende cremekonge til premieren på teaterkoncerten om Ole Henriksens liv ”I Love it”, der i weekenden løb af stablen i Musikkens Hus i Aalborg:

– Laurence har været med i mig i Danmark denne her gang, og vi har talt om at købe en lejlighed i København. Vi har talt i detaljer om, at det enten skal være i Nyhavn ud mod vandet eller ved Kongens Have, som han elsker. Så det er næsten sikkert, at om et par år, så køber vi en lejlighed i København, og så bor vi halvtids i Danmark og halvtids i LA-LA-land, afslørede en sprudlende Ole Henriksen over for Realityportalen.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/asdfdfsole.jpg
 (Foto: Tom McKenzie)

Ole og Laurence. Foto: Thomas Laursen

Ole Henriksen og Laurence har kendt hinanden i over 30 år, og de blev gift tilbage i begyndelsen af november 2008.

Ole og Laurence blev gift ved et regulært lynbryllup 3. november 2008 i Californien. Brylluppet blev holdt dagen før, at de californiske vælgere skulle stemme om det såkaldte Proposition 8 (Lovforslag 8), der kunne havet frataget homoseksuelle den ret til at blive gift, som de ellers blev tildelt tidligere på året.

- Det er i sidste øjeblik, at Lawrence og jeg har besluttet os for at gifte os. Og det haster, fortalte Ole til TV 2 Nyhederne, der var inviteret med til den intime begivenhed.

Blandt de få gæster til brylluppet var TV 2-værten Rasmus Tantholdt. Han kaldte brylluppet ”sødt og rørende”:

- De var simpelthen så glade. Laurence begyndte at græde, da de stod med hinanden i hænderne og så hinanden i øjnene, mens præsten bad dem afgive deres bryllupsløfte. Jeg fik også selv tårer i øjnene, fordi det var så smukt, fortalte Rasmus Tantholdt, der var blandt de få gæster, til BT.

Ole Henriksen og Laurence bor til daglig i Los Angeles. Du kan komme inden for i parrets hjem i galleriet herunder:

Stort galleri: Hjemme hos Ole Henriksen

Sponsoreret indhold