Nyheder28. oktober 2014

Ski-drengene hygger sig i poolen

Jonas Schmidt er ved at genfinde sit gode humør
Af af
Tomas Villum og Jonas Schmidt hygger sig i spabadet i Val Thorens.
Tomas Villum og Jonas Schmidt hygger sig i spabadet i Val Thorens.Komikeren Jonas Schmidt var efter blot tre dage ved at forlade hele holdet bag web-tv-serien "Tosset Med Ski".

LÆS OGSÅ: Jonas Schmidt: - Jeg vil hjem

Det skete, da ski-novicen blev hevet med op på en svær rød pist.

Men der var ikke gået længe, inden Jonas Schmidt smed sine ski fra sig og i vrede gik ned ad pisten i skistøvler med stavene som støtte.

LÆS OGSÅ: Kyssefest i "Tosset Med Ski"

Det velkendte "Dolphske" temperament kom op til overfladen, og eder og forbandelser føg om komikeren, der var plaget af tømmermænd, sulten og træt.

Se klippet, hvor Jonas Schmidt går helt kold her:

Så er der mere overskud i femte afsnit af web-tv-serien, hvor Jonas og Tomas Villum efter en dejlig dag på pisterne slapper af i først et spabad og derpå en udendørs pool på et femstjernet hotel i franske Val Thorens.

LÆS OGSÅ: - Hvorfor går vi i stå?

Og Jonas "Dolph" Schmidt ser ud til at være mere i sit rette element, når han som en anden flodhest vælter sig rundt i vandet, end når han skal forcere de stejle pister i Alperne.

I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski". Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski. X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet. Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner.

For at deltage i konkurrencen klik her.

"Tosset Med Ski" bliver sendt på seoghoer.dk hver tirsdag og fredag klokken 09.00 frem til og med fredag den 7. november.

Se hele femte afsnit af web-tv-serien "Tosset Med Ski" her:Sponsoreret indhold