Nyheder 21. oktober 2014

- Hvorfor går vi i stå?

TOSSET MED SKI: - Jonas Schmidt bliver bange, da gondolen går i stå
Af af
Jonas Schmidt er bange. Se tredje afsnit af web-tv-serien "Tosset Med Ski" i bunden af artiklen
Jonas Schmidt er bange. Se tredje afsnit af web-tv-serien "Tosset Med Ski" i bunden af artiklenVi er nået til tredje afsnit af Web-tv-serien "Tosset Med Ski", hvor vi følger Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen på deres livs vildeste skitur. Gondolen går i stå, og det er Jonas Schmidt ikke tryg ved.

Se de to første afsnit af "Tosset Med Ski" her

- Har I set den film, hvor nogen går i stå i en gondol? De er der om natten, så de bliver nødt til at hoppe ned og så bliver de spist af ulve, fortæller Jonas Schmidt.

LÆS OGSÅ: Kærlighed mellem mænd

Filminstruktør Tomas Villum Jensen gør ikke ret meget for at berolige sin ven. Han nøjes med at konstatere:

- Det er da også dobbelt uheldigt.

LÆS OGSÅ: Tomas, hvorfor sidder der børn i bilen?

Hvorefter han stiller et oplagt spørgsmål:

- Er det en meget berømt film?

I forbindelse med web-tv-serien med Jonas Schmidt og Tomas Villum Jensen kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde et par ski identisk med dem, Tomas Villum løber på i "Tosset Med Ski". Det er et par Salomon X-drive 80 Ti All mountain ski. X-drive 80 Ti fra Salomon er en alsidig ski, som er bygget til fart, høj kontrol og stabilitet. Skiene og de medfølgende bindinger har en vejledende værdi af 5.200 kroner.

For at deltage i konkurrencen klik her

"Tosset Med Ski" bliver sendt på seoghoer.dk hver tirsdag og fredag klokken 09.00 frem til og med fredag den 7. november.

Sponsoreret indhold