Skandale-Fergie: Støtter topløs Kate

Hertuginden Sarah Ferguson viser sin sympati over for Kate Middleton.

Hertuginden Sarah Ferguson viser sin sympati over for Kate Middleton.

Foto: All Over

Hvis der er nogen, der forstår, hvad Kate Middleton går igennem lige for tiden, er det prins Andrews 51-årige ekskone, hertuginden Sarah Ferguson.

For tyve år siden var det nemlig topløse billeder af Fergie, som fik suttet sine tæer af finansmanden Johnny Bryan på en strand i det sydlige Frankrig, som rystede England.

- Jeg har fuld sympati for hende. Jeg har selv været der og ved, hvordan det er. Enhver har ret til privatlivets fred. Det er en ødelæggende invasion af en persons grænser, siger Fergie til Daily Mail, og fortsætter:

- Hun er en smuk ung dame, der gør et flot stykke arbejde for landet. Hvorfor skulle man tage øjeblikket med hendes mand fra hende?

Fergie i nu kæmpeskandale

Fergie og den frække tå-slikker Johnny Bryan fik dengang omkring 750.000 kroner i erstatning af det franske magasin Paris Match, der var blandt de medier, som offentliggjorde billederne.

Hvilke repressalier man kan forvente fra det engelske kongehus efter offentliggørelsen af de topløse Kate Middleton-billeder, må tiden vise.

Indtil videre er prins William og hertuginde Kates advokater i Paris for at håndtere situationen med det franske magasin Closer, som var de første til at bringe billederne af topløse Kate.

Har Se og Hør billederne?

Herhjemme har vores broderland Norge ifølge vg.no afslået at ville bringe billederne. Derimod overvejer magasiner i USA, Tyskland, Australien og en række andre lande at bringe de omstridte billeder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close