Nyheder25. maj 2010

Fergie i ny kæmpeskandale

Hertuginden ville ”sælge” prins Andrew til forretningsmand for 4 millioner kroner. Nu risikerer hun at miste sit hjem
Hertuginden har fået endnu flere problemer at spekulere på
Hertuginden har fået endnu flere problemer at spekulere på
 Foto: All Over

Sarah Ferguson kan snart ikke træde mere i spinaten. Denne gang har den rødhårede eks-prinsesse forsøgt at få penge under bordet for at skaffe en indisk forretningsmand adgang til sin eksmand, prins Andrew.

En adgang, der ifølge Fergie ville skaffe forretningsmanden mange gode forbindelser. Problemet var bare, at den indiske "forretningsmand" i virkeligheden var en undercover-journalist fra tabloid-bladet News of the World.

Læs også: Fergie utro adskillige gange

Fanget på skjulte optagelser

Optagelser fra de hemmelige møder mellem journalisten og Fergie dokumenterer, at Fergie forlangte 4 millioner kroner for at sætte mødet op.

Grunden til Fergies griske plan, som hun nu selv kalder for "seriøs mangel på dømmekraft", er angiveligt, at hun er blanket fuldstændigt af. Det fremgår også af de skjulte optagelser.

Læs også: Mary og Frederik: grådige, dovne og arrogante
Kan miste lejlighed

Siden skilsmissen har Sarah Ferguson boet gratis i en luksuriøs lejlighed på det royale landsted i Windsor Great Park uden for London, hvor også prins Andrew bor. Efter skandalen har Fergie tilbudt at flytte derfra, men det britiske kongehus har endnu ikke besluttet, om de vil tage i mod tilbuddet. De vil nemlig gerne have styr på, hvad den pengeglade kvinde render rundt og laver.

Det er ikke første gang, at Fergie bringer skam over det britiske kongehus. I april trak det store advokatfirma Davenport Lyons hende i retten, fordi hun ikke havde betalt regninger for 2 millioner kroner.

Sponsoreret indhold