Nyheder17. december 2016

SKAM-”Isak”: Tak for fed respons

I går kom sidste afsnit af sæson tre af den norske hitserie ”SKAM”, og hovedpersonen selv har haft det fantastisk med sæsonen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mynt15109716aw.00_01_38_24.still004_1_1.jpg
 (Foto: NRK)

Alle, der har fulgt den tredje sæson af norske NRK’s ”SKAM” på nettet har sikkert allerede set, hvordan det hele endte, da det sidste afsnit blev tilgængeligt i går aftes.

Sæsonen har handlet om Isak, spillet af Tarjei Sandvik Moe, og hans oplevelser med at springe ud som homoseksuel - og hans forhold til Even, der ellers havde en kæreste, der var af modsatte køn.

Og Tarjei Sandvik Moe har nydt at lave sæsonen. Han takker for det hele på sin facebook-profil:

Uden at afsløre, hvad der skete i det sidste afsnit, hvis der sidder ”SKAM”-fans derude, der endnu ikke har set, hvordan Isak, Even, Vilde, Jonas og alle de andre dejlige norske teenagere fik afsluttet sæsonen, så kan vi godt sige, at der i hvert fald sker noget med Isak og Even - og måske lægger afsnittet også op til, at næste sæson måske kan komme til at handle om Vilde.

Den første sæson tog udgangspunkt i Eva, da hun var kæreste med Jonas, mens anden sæson havde Noora som hovedperson, og der spekuleres i, hvem der skal være hovedpersonen i den fjerde sæson, som NRK allerede har afsløret bliver lavet.

Se billeder her - og stem om, hvem du helst ser som hovedperson i sæson fire nedenunder galleriet.

SKAM

Sponsoreret indhold