Nyheder24. maj 2018

Emil Midé Erichsen jubler: Skal være far

Eventyreren venter sit første barn med kæresten Louise
https://imgix.seoghoer.dk/emil_mide_erichsen_og_louise.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Emil Midé Erichsen, 28, og kæresten gennem to år, Louise, kaster sig snart ud i deres livs eventyr: Parret bliver nemlig forældre til sommer. Det skriver BILLED-BLADET i denne uge.

- Vi er begge meget glade. Graviditeten går godt og har været uproblematisk indtil videre for Louise, fortæller den vordende far til BILLED-BLADET.

Havana-kaptajnen afslører også, at parret ikke ved, om de får en dreng eller pige, da de gerne vil overraskes.

- Jeg har været skruk i mange år, og tanken om, at nu skal det være, er sjov, vild og også overvældende. Det bliver en begivenhed, som helt sikkert kommer til at ændre vores liv radikalt - og kun til det bedre, hvilket mange siger til os, siger Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET.

Den garvede eventyrer fortæller også, at de så småt er gået i gang med at indrette børneværelset i kolonihavehuset i Sydhavnen, hvor han og Louise bor. Dog prøver de at begrænse sig, da man nemt kan købe sig fattig i babyudstyr.

I bogen "Alt godt fra Havana" afslørede skipperen, at han var godt skruk.

Her fortæller Emil, at han og kæresten Louise drømmer om at sejle lange ture – med deres egne børn med på dækket.

I bogen spørger den nysgerrige far, Mikkel Beha Erichsen, om Emils kæreste siden januar 2016 gider at lave børn og sejle langt.

– Ja – og kombinere de to ting, lyder det kækt fra den unge eventyrer, der mailede med sin gamle gymnasieveninde, mens han sejlede jorden rundt – og til sidst fik hende overbevist om at påmønstre skibet og sejle med det sidste halve år.

Sponsoreret indhold