Emil Erichsen drømmer om børn

Emil Midé Erichsen

Emil Midé Erichsen

(Foto: Mikael Rieck)

Halvandet år efter besætningen lagde ”Kurs mod fjerne kyster”-skibet Havana til i København, fortæller skipper Emil, at han og kæresten Louise drømmer om at sejle lange ture igen – med deres egne børn med på dækket. 

Det afslører den 27-årige skipper i bogen ”Alt godt fra Havana”, som han og faderen, Mikkel Beha Erichsen, udgav i sidste uge. 

Her spørger den nysgerrige far, om Emils kæreste siden januar 2016 gider at lave børn og sejle langt.

– Ja – og kombinere de to ting, lyder det kækt fra den unge eventyrer, der mailede med sin gamle gymnasieveninde, mens han sejlede jorden rundt – og til sidst fik hende overbevist om at påmønstre skibet og sejle med det sidste halve år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Beha-søn i havsnød med kæresten: Havanas motor erklæret død

– Louise og jeg taler om det næsten hver eneste dag. Den her jordomsejling har kun givet lyst til mere, og når nu vi elsker at sejle, har jeg næsten dårlig samvittighed ved ikke at gøre det, forklarer Emil Midé Erichsen i den nye bog ”Alt godt fra Havana”. (Foto: Mikael Rieck)

Lillebror vil også

I bogen fortæller den forelskede Beha-søn også, hvordan Havana holdt pause fra havets skumsprøjt, da kæresten ankom.

I stedet holdt resten af besætningen fri og gik i land, så turtelduerne kunne få fred på skibet.

Den fred kan de dog ikke helt forvente at få i fremtiden, for lige som de selv har fundet søkortene frem, fortæller begge Emils yngre brødre, Theis og Alfred, i ”Alt godt fra Havana”, at de også har planer om at sejle verdenshavene tynde i skibet igen.

– Det skal jeg engang efter gymnasiet, fortæller Alfred, der lige nu går i 2. g, men han skal nok huske at bede om lov først. 

Havana er nemlig ejet af de to storebrødre og deres kærester sammen med forældrene Mikkel og Marian.

Theis Midé Erichsen sammen med kæresten Ida.

En jordomsejling gav ikke nok bølgegang for Theis, der både har nye sejlerplaner, og som sammen med kæresten Ida bygger sin egen husbåd. (Foto: Mikael Rieck) 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close