Nyheder3. oktober 2014

Skadet Line Kruse er klar til i aften

En læge har sagt god for, at skuespillerinden kan gå på gulvet i aften
Af af
Line Kruse kom til skade under gårsdagens træning og er i fare for ikke at komme på gulvet i aften
Line Kruse kom til skade under gårsdagens træning og er i fare for ikke at komme på gulvet i aften
 Foto: Claus Poulsen


Alt tyder på, at Line Kruse er klar til endnu en omgang af 'Vild med dans' i aften. Skuespillerinden var kommet slemt til skade, men bliver formentlig klar til det store danseshow.

- Line vil rigtig gerne på gulvet og har modtaget behandling. I samråd med Line, Michael og en læge prøver vi at se tiden an. TV 2 tager ingen chancer i forhold til de medvirkendes helbred. Derfor har vi også haft Line på hospitalet, hvor hun er blevet skannet og tilset af en læge. Vi vil selvfølgelig være sikre på, at det er forsvarligt at lade hende gå på gulvet i aften til "Vild med dans", og det har vi fået lægens ord for, at det er, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2 i en pressemeddelelse.

Det var under dansedræningen i går, at Line Kruse blandt andet forstuvede to ribben.

LÆS OGSÅ: Forstuvet to ribben: Vild med dans-deltager i fare for at må udgå

Det var noget, der tydeligvis gjorde meget ondt, fortalte dansepartneren Michael Olesen.

- Lige pludselig lå Line på gulvet og kunne ikke rigtig trække vejret og ikke rigtig røre sig. Hun havde også lidt tårer i øjnene, for det gjorde meget, meget ondt på hende, sagde han til tv2.dk

TV 2 oplyser, at det ikke er muligt for pressen at komme i kontakt med Line Kruse og Michael Olesen, fordi de skal have arbejdsro.

Sponsoreret indhold