Nyheder5. august 2015

Sjov video: TV-ejendomsmægler udvider forretningen

Jesper Nielsen fra "I Hus til halsen" har fået en sjov ide - nyd videoen herover

Han er en lun fætter, ham TV-ejendomsmægleren Jesper Nielsen fra "I hus til halsen".

Den 43-årige ejendomsmægler har så stor succes, at han til september åbner endnu en forretning i Kgs. Lyngby, og i den forbindelse har Jesper lavet en lille reklamefilm, som du kan smugkigge i videoen øverst i artiklen.

Faktisk har han også i virkeligheden skaffet sig en lille kaffevogn, så der fremover kan blive serveret mokka ved nogle af fremvisningerne af hans boliger til salg.

Privat er Jesper og familien flyttet hjem i det hus i Vedbæk, hvor han selv voksede op.

– Det blev muligt, og så var det bare om at slå til. Jeg har altid haft den drøm. Jeg kan stadig se mig selv løbe rundt som dreng, og jeg har måske været forbi hver 14. dag for lige at kigge til huset, hvor jeg havde en lykkelig barndom.
Vi voksede op tre søskende, og nu bor jeg her selv med tre børn, smiler Jesper. Han har treårige Phillip, Frederik på fem og storesøster Sally på 14 år. – Lisbeth syntes, det var Danmarks grimmeste hus. Intet mindre, griner Jesper, som nærmer sig kobberbrylluppet med den flotte mor til hans to mindste. Huset er nu bygget om fra ende til anden for omkring halvanden million kroner, og den erfarne ejendomsmægler anslår prisen til mellem 5,5 og seks millioner for de 200 kvadratmeter, hvoraf 50 kvadratmeter er kælder.

Sponsoreret indhold