Nyheder19. maj 2015

Så du ’I hus til halsen’? Huset er stadig ikke solgt

Huset har været til salg i over seks år
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/i_hus_til_halsen_0.jpg

Mandag aften besøgte designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen Dorte og Patrik.

Parret, der bor i Tørring, besluttede for 6 ½ år siden at gå hver til sit og sætte deres hus til salg.

Men håbet om at komme videre svandt ind, for parret kunne ikke sælge deres 193 kvadratmeter store bolig – og var tvunget til at bo sammen i dét, de selv kaldte for et ’tvungent bofællesskab’.

Derfor håbede parret, at designer Anders Faarborg og ejendomsmægler Jesper Nielsen kunne puste nyt liv i parcelhuset i den midtjyske by, så de langt om længe kunne komme videre med livet hver især.

Det lykkedes da også de to eksperter at give huset et tiltrængt løft, så huset fremstod både mere venligt og indbyggende – og ejendomsmæglerJesper Nielsen fik tilmed justeret prisen fra 1.295.000 millioner kroner til en mere realistisk pris på 1.095.000 kroner.

Men selvom der har været mulige købere forbi, er huset endnu ikke solgt, fortæller folkene bag det populære boligprogram til SE og HØR.

Huset kan stadig erhverves for den nette sum af 1.095.000 kroner, og for den pris får du ”et stort hus med mange muligheder”:

- Rigtig dejlig opholdsstue med trappe til tagetagen, brændeovn, parketgulv og hvidmalet træloft. Fra stuen er der glasdør til super hyggeligt køkken hvor udestuen fungerer som spiseafdeling. Her er nyt spændende gulv, gråt inventar og ny træbordplade, står der blandt andet i salgsopstillingen.

Du kan se billeder af boligen her, hvor du kan også kan hente salgsopstillingen og få endnu mere at vide om boligen.

Sponsoreret indhold