Nyheder25. august 2015

Sisse Fisker har sagt sit job op

TV-værten vil have mere tid til sin mand og børn og har derfor besluttet at vinke farvel til det faste job hos DR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-05116.jpg
 All Over
Den 39-årige TV-vært Sisse Fisker har besluttet sig for at vinke farvel til sin faste indkomst fra DR. Det meddeler hun på Instagram.
- Jeg har gjort noget vildt: Jeg har sagt mit faste job på DR op, skriver hun og uddyber, hvad der ligger til grund for beslutningen:
- Det har jeg for at få mere tid til min mand og mine børn. Fordi jeg vil bruge endnu mere krudt på frivilligt arbejde - især mit hjertebarn SMILfonden, som holder fester for syge børn på danske hospitaler, skriver hun.
Og der er flere grunde til, at Sisse Fisker har sagt sit faste job på DR op, hvor hun har været ansat i otte år. - Fordi jeg vil følge mit hjerte og rejse jorden ud og vise mine børn verden. Første rejse bliver to måneder i blandt andet Cambodja og Malaysia til vinter, fortæller Sisse Fisker sine følgere.
Når hun ikke længere skal stille på arbejdspladsen, bliver der god tid, til nogle af de ting, hun elsker. - I mit nye selvstændige liv vil jeg prioritere at sove mindst 7 timer hver nat, træne min svage krop dagligt, så jeg har mindst muligt ondt i ryggen. Jeg vil bestige et bjerg og lære at surfe. Og holde flere fester for mine venner, skriver Sisse Fisker, som håber, at hun bliver gladere af sin beslutning. - Min beslutning gør mig sikkert fattigere men garanteret osse gladere, lyder det.
Sisse Fisker forsvinder dog ikke helt fra skærmen, lover hun. - PS. Dukker stadig op på skærmen på DR1 i ny og næ, skriver hun til sidst. For fremtiden skal Sisse Fisker arbejder som freelancer for DR og hun har allerede et rejseprogram i æremet, som kommer til efteråret. Lige som hun for øjeblikket dukker frem på skærmen i programmet "Et glimt af Danmark". Allerede i begyndelsen af året, stoppede Sisse Fisker som vært på Aftenshowet, som hun har været fast på siden hun kom til DR i januar 2007. Siden har hun arbejdet på programmet "Skat eller skrammel" - også for DR. Sisse Fiskers TV-karriere begyndte på TV 2, hvor hun fra 2001 til 2007 var sportvært. -

Sponsoreret indhold