Sisse Fisker: DR og kollegerne har været fantastiske

Sisse Fisker tager små skridt, men det går kun fremad med ryggen, efter at hun har været på næsten 100 dages antibiotikakur.

Sisse Fisker tager små skridt, men det går kun fremad med ryggen, efter at hun har været på næsten 100 dages antibiotikakur.

Foto: All Over PressVært på Aftenshowet, Sisse Fisker, er nu mere eller mindre tilbage på fuld tid på Danmarks Radios aftenflade, efter at hun har været sygemeldt i 12 uger, hvor hun har været på en antibiotikakur mod de Modic-forandringer, som de seneste par år har givet tv-stjernen voldsomme rygsmerter og vendt op og ned på den tidligere så sports-aktive kvindes tilværelse.

LÆS OGSÅ: Sisse Fisker tilbage på skærmen i aften

I sidste uge lagde hun et foto ud på Twitter efter et besøg på Rigshospitalet.


- Har cyklet 4 km i træk for første gang i 4 mdr. YES! Og besøget på Riget gik godt ;), skrev Sisse Fisker i sit tweet. (Foto: Sisse Fisker, Twitter)

Sisse Fiskers besøg på Rigshospitalet havde ikke noget med hendes ryglidelse at gøre, men tweetet fik straks en af hendes mands venner til tastaturet.

LÆS OGSÅ: - Jeg har været verdens værste kone og veninde

I Baggrunden på billedet er der et skilt til fødeafdelingen, og det var det, der fik mandens ven til at reagere.

- Skal I have en treer, spurgte han Sisse Fiskers mand, Sune Mogensen.

- Så havde jeg min mand i røret, og han spurgte, hvad jeg nu havde lavet, siger en grinende Sisse Fisker til SE og HØR.

- Men der var bare tale om et sjovt billede fra Riget, slår Sisse Fisker fast.

LÆS OGSÅ: Pivfrække Sisse Fisker

Hun kørte de i alt otte kilometer fra sit hjem til Rigshospitalet og retur, og med en krop, der mest har ligget på sofaen i de 12 uger antibiotikakuren har varet, var det lidt af en præstation.

- Det var fedt, at kunne cykle, og det går kun fremad nu. Jeg har også svømmet, men overordnet skal jeg lytte til min krop og gå roligt frem, men det er skønt at kunne bevæge sig igen, siger Sisse Fisker til SE og HØR.

Hun kan stadig mærke trætheden, da SE og HØR taler med hende mandag eftermiddag.

- Jeg har lige sovet til middag i tre timer, men det går kun den rigtige vej, og jeg er meget glad, siger Sisse Fisker.

LÆS OGSÅ: Slanke Sisse Fisker lever af chokolade

Hun passer nu igen to ugentlige vagter på skærmen som sine kolleger og er dermed igen oppe på fuld "skærm-tid".

- Jeg har fortsat mulighed for at forberede mig hjemme og skal først møde klokken 14, hvor man normalt møder om morgenen , og der har både mine kolleger og DR været meget søde. De er utrolig forstående alle sammen og siger, at jeg skal passe på ikke at forcere noget. Samlet set har mine kolleger og DR været fantastiske i denne periode, siger Sisse Fisker til SE og HØR.

Personligt nyder hun igen at være tilbage på Aftenshowet.

- Det har været dejligt med voksenkontakt igen og at få lov at tænke tanker og at interviewe gæster i studiet. Jeg tænkte, om jeg havde glemt, hvordan man interviewer, men det er ligesom, når man har lært at køre på cykel - det sidder fast, og man glemmer det aldrig helt, siger Sisse Fisker til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close