Single Ditte Ylva: Der er langt mellem mændene

Foto: All Over

Hun er skøn og herlig, skuespilleren Ditte Ylva, men det er et par år siden, at hun har haft en kæreste, og hun synes altså, at der er langt mellem de spændende mænd.

- Når man bor i København og bevæger sig i reservatet af kreative mennesker, så synes jeg nærmest efterhånden, alle mænd er homoseksuelle. Det er sådan helt: Hold nu op! Jeg synes måske, der er lidt langt imellem snapsene. Mange af dem, der gerne vil og kan finde ud af at leve i et parforhold i min alder, er midt i at have små børn, så jeg tror faktisk ikke, der er så stor rotation, siger Ditte Ylva til Femina og fortsætter.

- Jeg har næsten altid haft kærester, men jeg har også elsket de perioder, hvor jeg var alene. Men NU kan det skræmme mig lidt, at der er så langt imellem mændene. Det skræmmer mig ikke at være alene, men jeg vil gerne have børn. Jeg har faktisk altid tænkt, at sådan omkring 40 – det var et godt tidspunkt at få børn på, lyder det fra skuespilleren.

Og selv om Ditte Ylva egentlig er ved at være nået til den alder, hvor hun havde tænkt sig at skulle have børn, så gider hun heller ikke jagte en ny kæreste.

- Jeg orker ikke at skulle gå rundt og være på udkig. Men det dér med, at der ikke ER noget ... Da jeg brød med den sidste kæreste, tænkte jeg: Neiih, hvor bliver det spændende med alle de spændende mænd, haha. Man kan vælge og vrage. Men der er bare ikke så mange. Det er helt sikkert, fordi jeg er blevet ældre og mere bevidst om, hvem jeg selv er, og hvad jeg synes, jeg har at byde på, og hvad jeg også godt selv kunne tænke mig, fortæller hun til Femina.

- Hvis jeg på forhånd kan se, at noget ikke kommer til at føre noget sundt med sig, vil jeg hellere være alene end have en fling i et halvt år. Jeg har mange veninder, som har dyrket Tinder. Jeg kan det ikke. Jeg vil det ikke, siger Ditte Ylva, der ikke overvejer at få børn alene lige nu, selv om der ikke er en mand inde i billedet.

- Jeg er på ingen måde dér, hvor jeg overvejer alternativer. Det kan godt være, jeg burde, men ... lige på det punkt er jeg nok lidt konservativ trods min hippiebarndom, og selv om jeg hverken har fast ejendom eller fast arbejde eller bil eller noget som helst. Måske er jeg også bare præget af, at mine forældre er sammen og har været det, siden de var 17. Jeg tænker, at familie – det er noget, man laver med nogle andre, siger Ditte Ylva til Femina.

Læs meget mere i det store interview hos FEMINA.

Se mange flere billeder af Ditte Ylva i galleriet her: 

Ditte Ylva

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close