Simon Sears fra ”Herrens veje”: Jeg er kæmpe fan af Lars Mikkelsen

Simon Sears fra ”Herrens veje”

Simon Sears fra ”Herrens veje”

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Engang var det de dunkende rytmer fra højttalerne, der styrede Simon Sears’ arbejdsdag.

Nu er det i stedet Adam Prices manuskript til ”Herrens veje”, der er pejlemærket, når den 33-årige skuespiller møder på job.

Oprindelig er han uddannet danser, men Simon kunne mærke, at det ikke føltes rigtigt at få pulsen op til en koreografi.

– Jeg har aldrig vidst, at jeg skulle være skuespiller. Jeg var professionel danser tidligere, hvor jeg dansede funk og hiphop. Jeg dansede faktisk alt bortset fra ballet, men jeg kunne mærke, at det ikke var det rigtige. Det var ikke det udtryk, jeg søgte. Men at blive skuespiller har altid været utopisk for mig, afslører Simon Sears, da SE og HØR møder ham.

– Det ændrede sig, da jeg lavede en video med en kammerat – det tændte noget inden i mig. Og så begyndte jeg at opsøge det, fortsætter han.

I første hug

– Jeg var vel 22 år, og Statens Teaterskole var jo ikke noget, en dreng fra Solrød turde drømme om. Men så lykkedes det fandeme i første hug, og så gik det slag i slag, fortæller Simon, som danskerne derfor nu kan opleve som den ubekymrede Christian i den nye DR-serie.

I historien har hans karakter flirtet med teologi, men siden valgt studier på CBS, hvilket ikke er faldet i god jord hos præstefaderen Johannes, der spilles af den populære skuespiller, Lars Mikkelsen.

Og 33-årige Simon Sears er meget begejstret for at arbejde sammen med Lars Mikkelsen. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

lars Mikkelsen

Lars Mikkelsen spiller den temperamentsfulde provst Johannes i "Herrens veje", hvor tro, tvivl og religion er omdrejningspunktet (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg er kæmpe fan af Lars, og jeg havde ham også som lærer på skuespillerskolen. Der var nok lidt ærefrygt, men det stoppede hurtigt, for han er jo også bare et menneske, siger Simon.

Simon Sears kan ses hver søndag kl. 20 på DR1 i ”Herrens veje”.

Læs mere om "Herrens veje"-skuespilleren i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close