Nyheder5. april 2016

Simon Jul lærer danskerne økologi

Frank Erichsen, bedre kendt som Bonderøven, har købt en gård med sin ven Simon Jul, og her vil de to undervise danske kursister.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon-juel-joergensen-web0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tidligere i år kunne komiker Simon Jul Jørgensen og Frank Erichsen, der bedst er kendt under navnet Bonderøven, afsløre, at de sammen har købt en gammel landbrugsejendom på tvangsauktion. Ejendommen ligger ikke langt fra Frank Erichsens egen gård, Kastaniegården, hvor hans liv bliver portrætteret i DR-serien "Bonderøven".

Nu afslører Simon Jul på sin Instagram-profil, at den nyerhvervede gård har fået et helt særligt formål. Bonderøven og komikeren vil nemlig åbne gården for danskere, der ønsker at lære mere om blandt andet økologi, håndværk og selvforsyning. Det kan man læse på makkerparrets nye hjemmeside, www.handar.dk.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Frank Erichsen og undertegnede så småt er i gang med at lave et lille kursussted, der kommer til at beskæftige sig med økologi, selvforsyning, gammeldags håndværk, biodiversitet og madlavning, skriver Simon Jul på Instagram.

I billedteksten skriver den 39-årige komiker også, at der netop er blevet åbnet for tilmelding til det første kursus på gården, der kommer til at handle om at pode frugttræer.

Sponsoreret indhold