Silas og familien var i jordskælvsområde

Silas Holst var flankeret af ægtemanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Silas Holst var flankeret af ægtemanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Foto: Thomas Laursen

Et kraftigt jordskælv ramte i nat Tyrkiet og Grækenland, hvor flere hundrede danskere lige nu er på sommerferie. 

Jordskævlet blev målt til 6,7 på Richterskalaen.

En af de danskere, der var i Tyrkiet, da jordskælvet ramte, er musicalstjernen Silas Holst, der lige nu er på ferie i Alanya. 

- Vågnede i nat til køleskab og fryser der stod åbne og tallerkner der gled rundt, men alle er ok hernede i vores hjem, skriver Silas på Instagram, hvor han har lagt et billede op fra sin lejlighed. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er efterhånden to år siden, at Silas købte den store lejlighed i Tyrkiet. Dengang fortalte han, hvordan han havde hyret en indretningsarkitekt til at stå for indretningen. 

- Vi har lige fået det første billede tilsendt af vores Tyrkiet-hjem fra vores indretningsarkitekt! Hvis resten af lejligheden, når den er færdig, lever op til køkkenet, then I think I'm gonna like it here! Tænker hun er alle pengene værd! skrev Silas Holst i 2015. 

Silas holder lige nu en velfortjent sommerferie efter et travlt forår, hvor han har spillet med i musicalen "Saturday night fever". Efter et par år med en masse musicals på programmet, var planen, at Silas så ville vende tilbage til "Vild med dans" i efteråret. Det blev dog ikke til noget for den populære danser, der blev vraget af TV2

Se flere billeder af Silas Holst i galleriet herunder

Silas Holst - Billeder af ham

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close