Silas Holst viser ferielejligheden frem

Det havde du nok ikke lige regnet med om Silas Holsts første opgave med at danse. (Foto: All Over Press)

Det havde du nok ikke lige regnet med om Silas Holsts første opgave med at danse. (Foto: All Over Press)

Foto: All Over Press

Silas Holst og resten af hans regnbuefamilie har brugt nogle af deres danse- og musicalkroner på en penthouse-lejlighed lidt uden for Alanya i Tyrkiet. Og nu viser den 32-årige danser stolt herligheden frem på Instagram.

- Vi har lige fået det første billede tilsendt af vores Tyrkiet-hjem fra vores indretningsarkitekt! Hvis resten af lejligheden, når den er færdig, lever op til køkkenet, then I think I'm gonna like it here! Tænker hun er alle pengene værd! skriver Silas Host begejstret til et billede af det nyindrettede køkken.

Silas Holst og familien, bestående af musicalstjernen Johannes Nymark og Louise Mahnkopf, som alle deltog i Kanal4-programmet "Mig, min mand og min kone", har altså ikke selv svunget malerpenslen eller været en tur i Ikea for at indrette den nye ferieoase i Tyrkiet. Det har de fået en professionel til. Danserens følgere deler hans begejstring, og der er ikke andet end ros til den nye investering ved Middelhavet.

Den kække danser har svært ved at styre begejstringen, og kort efter billedet af køkkenet dukkede et billede op af regnbuefamiliens nye stue, hvor deres fælles datter Maggie My kan boltre sig.

- Det skider jeg på. Så kommer stuen også lige! skriver en glad Silas Holst og tilføjer i et hashtag, at det er Middelhavet i baggrunden.

Se det nyindrettede køkken her: 

Og stuen her: 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close