Nyheder17. november 2013

Silas Holst: Mor er vigtigere end manden

Den populære danser går ikke på kompromis med familien
Af af
Silas Holst og Johannes Nymark må muligvis undvære hinanden i julen
Silas Holst og Johannes Nymark må muligvis undvære hinanden i julen
 Foto: Claus PoulsenSilas Holst er godt gammeldags glad for sin mor. Kvinden der har støttet ham i alt fra seksualitet til karrierevalg.

Og det tætte bånd kan man ikke bare sådan lige ændre på, har danserens mand Johannes Nymark netop fundet ud af.

For med julen lige rundt om hjørnet er snakken faldet på, hvad det nygifte par skal stille op med juleaften - og enige er de ikke.

- Jeg vil rigtig gerne ud og rejse. Jeg har ikke noget behov for at være herhjemme juleaften. Jeg vil rigtig gerne på skiferie - nogle gange har jeg bare lyst til at gøre noget andet. jeg kan så godt lide december måned, men juleaften bliver nogle gange lidt meget. Problemet er bare, at jeg aldrig nogensinde kunne få overtalt Silas til at tage med mig. Han skal for alt i verden være sammen med sin familie - jeg behøver ikke engang at spørge, fortalte Johannes Nymark til Seoghør.dk.

Så meget hjælp får Tina Lund af sin mor

Det ville da også være et større koordinationsarbejde. Det er nemlig ikke bare Silas Holsts mor, der ville skulle med. Det er hele den pukkelryggede. Lige meget hvad er Silas dog ikke interesseret i at tage skiene på og vinke farvel til Danmark den 24. december.

- Jeg er et meget traditionelt julemenneske. Det er ikke rigtig jul, før jeg sidder hjemme hos min mor og spiser flæskesteg. Så jeg skal i hvert fald ikke ud og stå på ski, forklarede dansemusen.

- Nu må vi se... Det kan være, at jeg holder julen med Silas og hans mor, lød det meget kompromissøgende fra Johannes Nymark til slut.

Annette Heick har en hård opdragelsesmetode

Sponsoreret indhold