Nyheder18. juli 2018

Silas Holst: Blev smidt ud af balletholdet

Dansestjernen Silas Holst fik sparket fra ballet, da hans evner ikke rakte.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas_holst_og_nicolai_schwartz.jpg
 (Foto: All Over Press)

Han er kendt for sine evner på dansegulvet – men én form for dans er 35-årige Silas Holst bestemt ikke verdensmester i.

– Jeg gik engang til ballet, men jeg blev smidt ud. For som hun (lærerinden, red.) sagde: ”Det kommer du simpelthen aldrig til at kunne, Silas” – så det gad hun ikke spilde mere tid på. Og det havde hun fuldstændig ret i, det kom jeg aldrig til. Men jeg synes, det er skideflot, lød det fra Silas til premieren på ”Verdensballetten”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/verdensballetten_2018.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

En række af verdens førende balletdansere optrådte sammen med operasangere på Sølyst i Klampenborg nord for København. (Foto: Thomas Laursen)

Den tidligere ”Vild med dans”-stjerne fortalte for nylig, at han – ligesom sidste år – ikke medvirker i den kommende sæson af det populære TV2-program.

– Jeg er ikke blevet spurgt, fortalte Silas, som er afklaret omkring det.

– Det har jeg det så fint med, men jeg savner arbejdsprocessen i det. Men der er også så mange andre ting, jeg synes er sjove. Så har man lavet det i seks år, og så skal man også give stafetten videre til andre, der kan få en sjov oplevelse, lød det fra Silas, som glæder sig til prøverne til musicalen ”Flashdance”.

– Og så er der nogle nye projekter, der bliver afsløret i efteråret. Så der er gang nok i butikken, og det er jo dejligt – jeg skal ikke brokke mig.

"Vild med dans" løber over skærmen på TV2 til september, og det er allerede nu kommet frem, at Rosa Kildahl, Emil Thorup, Molly Egelind, Simon Stenspil og Emmelie de Forest deltager som dansere i det populære program.

Sponsoreret indhold