Nyheder15. november 2015

Silas Holst adopterer nyt familiemedlem

Danseren Silas Holst er rejst til Tyrkiet for at besøge Fruity, som snart bliver en del af regnbuefamilien.
https://imgix.seoghoer.dk/media/885afb4e2f4f45cd8f121555eac5a912.jpg
 Foto: All Over Press

Den 32-årige kendisdanser Silas Holst har allerede en familie, der kan få de fleste andres til at virke en smule kedelig. Men nu får Silas Holst og hans mand Johannes Nymark endnu et familiemedlem at holde styr på.

Lige nu er danseren nemlig taget til Tyrkiet for at besøge Fruity, den gadehund som parret skal adoptere og have med hjem til Danmark.

- Jeg er ude for at besøge en meget speciel dame, som jeg har savnet. Og som, ud over møderne, er grunden til jeg er her - Fruity!, fortæller Silas Holst begejstret på sin blog.

Den nye dame i regnbuefamilien er gadehund, som lige nu bor på et internat i Tyrkiet. Men efter et par måneders kamp er alt faldet på plads, og dyrlægen har vendt tommelfingeren opad, så gadehunden Fruity kan få lov at bo i huset i Brønshøj sammen med parret, datteren Maggie My og hendes mor Louise Mahnkopf.

- Hun bor på et internat med 20 andre hunde - og stortrives! Hun har taget på og er blevet større, modigere og endnu mere fantastisk end før! skriver den dobbelte "Vild med dans"-vinder.

Danseren fortæller på bloggen, at der går tre uger, så må hunden komme med hjem til Danmark. I forvejen har danseren hunden Batman, som i efteråret fik konstateret en diskusprolaps.

Læs hele indlægget her: http://silasholst.com/nyt-om-fruity-2/

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold