Nyheder7. oktober 2016

Sidse Babett: Jeg tjener mange flere penge i udlandet

Succesen med TV-serien ”Borgen” har gjort, at Sidse Babett Knudsen de seneste par år har arbejdet mest i udlandet, og det kan mærkes på bankbogen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-39286.jpg
 Foto: All Over

Hun er lige nu aktuel i TV-serien ”Westworld”, og om lidt har hun også en rolle i ”Inferno”, hvor hun spiller overfor Tom Hanks.

Og selvom Sidse Babett formentlig kunne få hvilken som helst hovedrolle, hun ville herhjemme, så tjener hun flere penge på birollerne i udlandet.

- Jeg vil ikke sætte tal på, men jeg kan roligt sige, at de her biroller hver for sig giver meget mere end en hovedrolle i en dansk film, fortæller Sidse til Ekstra Bladet, og samtidig slår hun fast, at det er rollen som Birgitte Nyborg i DR-serien ”Borgen”, der har banet vejen for hende i udlandet.

Men selvom hun tjener godt på birollerne, så bugner bankbogen ikke ligeså meget, som den gør hos de helt store Hollywood-stjerner.

- Jeg er ikke i nærheden af at være sikret for livstid, overhovedet ikke. Men jeg behøver da ikke bekymre mig ind indtil jul, fortæller Sidse til Ekstra Bladet.

Udover at være aktuel i ”Westworld” og ”Inferno”, så er Sidse Babett også aktuel i den franske film ”La fille de Brest” i næste måned.

Hun blev for alvor landskendt herhjemme tilbage i 90'erne, da hun spillede hovedrollen i Susanne Biers "Den eneste ene".

Se flere billeder af dejlige Sidse Babett Knudsen i galleriet herunder

Sidse Babett Knudsen

Sponsoreret indhold