Nyheder 16. juli 2010

Sidney Lee: Vild med ludere

Den langhårede, nyslåede single afslører, at han var sin ekskæreste utro et utal af gange
Sidney Lee er meget til one-night stands. Han er glad for at sandheden om hans utroskab kommer frem, fordi, som han selv siger: Jeg er en ærlig person
Sidney Lee er meget til one-night stands. Han er glad for at sandheden om hans utroskab kommer frem, fordi, som han selv siger: Jeg er en ærlig person
Foto: Thomas Laursen

Kongen af selvbruner Sidney Lee er ikke kun vild med Cult shakers, som han har døbt "son of a bitches", og tatoveringer. Han er også lidt af en kvindebedårer.

Mens han var sammen med ekskæresten Winnie Lock Dall, som han ellers havde planer om at gifte sig med, var han utro hele 40 gange på de 4 måneder, de var sammen.

Læs også: Sidney Lee dropper kæresten

- Jeg har været alle mine kærester utro. Jeg har fotografisk hukommelse, så jeg kan huske alle de piger, jeg har været sammen med, siger Sidney Lee til SE og HØR.

Utro med købe-piger
Blandt andet foregik utroskaben på 3 ugers ferie med Winnie til Fillippinerne, hvor den ikke fik for lidt.

- Jeg havde sex med 8 ludere, da vi var på ferie. Og jeg var sammen med 32 kvinder i Danmark, mens vi var kærester. 7 af dem var jeg i seng med, påstår bandana-banditten.

Læs også: Sidney Lee: Danmark er for lille til mig

Sidney Lee bekender sin skyld, fordi han ikke vil skuffe flere kvinder i fremtiden.

- Pigerne skal vide, at jeg ikke er den fedeste fyr at være kæreste med. Der skal ligesom ske noget, og jeg er meget til one-night stands. Så måske er det meget godt, at det kommer ud, at jeg er utro, for jeg er en ærlig person.

Sidney Lee og ekskæresten Winnie. Parret havde planer om at gifte sig og flytte til Flensborg sammen, blandt andet fordi Winnie var træt af Sidney kendis-status i Danmark (Foto: Flemming Nielsen)

Sponsoreret indhold